Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

VIDEO | Valencia - Real Madrid 4-1. Seară de coşmar pentru campionii Spaniei pe terenul „liliecilor”. Echipa lui Zidane a încasat trei goluri din penalty, iar Varane şi-a dat un autogol

La Liga Publicat pe 8 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19579954/1/valencia.jpg

Real Madrid a fost spulberată, în această seară, în deplasare, de Valencia. Gazdele au provocat supriza etapei a noua, reuşind să se impună cu 4-1 în faţa campioanei en-titre.

Nimic nu anunţa seara mizerabilă care avea să se profileze pentru Real Madrid, pe „Mestalla”, mai ales atunci când Benzema deschidea scorul în minutul  23. Însă ceea ce s-a întâmplat în continuare a depăşit şi aşteptările celui mai optimist fan al „liliecilor”. 

Gazdele au marcat în minutul 30 prin Musah, care a transformat un penalty, însă VAR a intervenit şi a anulat reuşita. Lovitura de pedeapsă a fost repetată, iar Soller a reuşit să marcheze, în minutul 35.




Valencia a intrat la cabine în avantaj, după ce Varane a trimis nefericit în propria poartă, cu două minute înainte de finalul primei reprize.

După reluare,coşmarul echipei lui Zidane a prins contur. Mai întâi Marcelo a provocat un nou penalty, transformat de Soler, în minutul 54.





Cinci minute mai târziu, Sergio Ramos a comis un henţ în careu, iar acelaşi Soler a marcat din lovitura de pedeapsă şi a închis tabela la 4-1.



După acest eşec, Real rămâne cu 16 puncte şi se află abia pe poziţia a patra. Valencia acumulează în schimb 11 puncte şi e pe locul 9, după 9 etape.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele