Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Vali Gheorghe a uitat de Edi Iordănescu şi se gândeşte doar la binele echipei: ”Noi suntem jucători profesionişti, trebuie să jucăm cu orice antrenor”

FCSB Publicat pe 21 nov 2021
mail-share icon Email

FCSB s-a impus cu scorul de 3-1 în partida cu FC Botoşani, prima după plecarea lui Edi Iordănescu şi prima cu noul antrenor, Toni Petrea. Vali Gheorghe s-a numărat printre marcatorii meciului, iar la finalul confruntării a fost întrebat despre situaţia echipei, dacă el şi colegii lui sunt afectaţi de rezilierea contractului cu Iordănescu junior.

Se pare că s-a trecut peste acel episod, Gheorghe recunoscând că e nevoie ca vestiarul să dea un randament cât mai bun indiferent de antrenor. Nici Toni Petrea nu a reglat prea multe până acum, lucrând doar la capitotul mental, după cum a afirmat mijlocaşul FCSB-ului după succesul chinuit cu FC Botoşani.

”Noi suntem jucători profesionişti, trebuie să jucăm cu orice antrenor, mergem mai departe şi sper să facem rezultate bune în etapele care urmează. Sperăm că putem recupera mai multe puncte până la intrarea în play-off faţă de CFR. Până acum, domnul Petrea nu a schimbat prea multe, nu a avut timp. Ne-a spus să avem încredere în noi, pentru că avem valoare, şi iată că am câştigat cu 3-1”, a declarat Vali Gheorghe, la finalul partidei.

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1.

  • Au marcat V. Gheorghe ’78, Stoica ’86 şi Tănase ‘90+4 pentru FCSB, respectiv Braun ’24 pentru oaspeţi.

Echipele utilizate:

  • FCSB: Vlad – V. Creţu, Vinicius, Miron, Ov. Popescu – Olaru (Gheorghe ’69), Ad. Şut, Tănase – Cordea (Stoica ’69), Keşeru (Budescu ’59), Oct. Popescu (Oaidă ’90). Antrenor: Toni Petrea
  • FC Botoşani: E. Pap – Racoviţan, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu – Papa (Fili ’22, Tîrcoveanu ’88), Edjouma – Braun, E. Florescu , Santos (Jaja ’62) – Ongenda. Antrenor: Marius Croitoru

În clasamentul Ligii 1, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte, iar FCSB este pe locul doi, cu 34 de puncte. FC Botoşani ocupă poziţia a cincea, cu 27 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul patru, FC Rapid. Poziţia a treia este ocupată de Universitatea Craiova, care are 28 de puncte.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele