Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

VIDEO | Verona - Lazio 0-1. Ştefan Radu a dat pasa de gol, în minutul 90+2

Serie A Publicat de Andrei Ionascu pe 11 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20111000/1/profimedia-0603467933.jpg

Lazio Roma, cu Ştefan Radu integralist, a câştigat meciul din deplasare cu Verona, scor 1-0, în etapa cu numărul 30 din Serie A, pe looksport.ro/ppv3. Fundaşul român a dat pasa de gol pentru reuşita lui Sergej Milinkovic-Savic, din minutul 90+2.

Meciul se îndrepta către un rezultat de egalitate, dar Milinkovic-Savic a dat lovitura în prelungiri. Ştefan Radu a centrat din stânga, iar mijlocaşul sârb a înscris cu o lovitură de cap.

Lazio a avut un gol anulat în minutul 47. Caicedo a trimis mingea în poartă, dar reuşita nu a fost validată, după consultarea sistemului VAR.

Lazio are 4 victorii consecutive în Serie A şi continuă lupta pentru un loc de cupe europene.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20111000/2/clasament-lazio.jpg

Fundaşul român Ştefan Radu (34 de ani) este fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio Roma – 403. De curând, Radu a doborât recordul deţinut de către fundaşul italian Giuseppe Favalli.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele