VIDEO | VESTE BUNĂ PENTRU CFR: RENNES E LA PĂMÂNT! BRETONII NU AU MAI CÂȘTIGAT ÎN ULTIMELE 9 MECIURI ȘI SE AFLĂ ÎN PICAJ - LOOKSPORT
Skip to content
Ligue 1 Noutăți Video

VIDEO | VESTE BUNĂ PENTRU CFR: RENNES E LA PĂMÂNT! BRETONII NU AU MAI CÂȘTIGAT ÎN ULTIMELE 9 MECIURI ȘI SE AFLĂ ÎN PICAJ

Viitoarea adversară a CFR-ului în grupele Europa League, Rennes, nu se regăsește, deși a avut un start de sezon excelent, cu o victorie surprinzătoare în fața lui PSG. De această dată, Rennes a pierdut la Monte Carlo, 2-3 cu codașa Monaco, și este abia pe 12 în Ligue 1, cu tot atâtea puncte. E adevărat, bretonii au condus cu 2-1 la un moment dat și au încasat golul decisiv în prelungiri, însă merită amintit că nu au mai câștigat niciun meci din ultimele 9!

Golurile lui Rennes au fost reușite de Maouassa (minutul 12) și Hunou (48), în timp ce pentru învingători au marcat Ben Yedder (minutele 3 și 90+3) și Slimani (56).

CFR Cluj o va întâlni pe Rennes în deplasare, joi, 24 octombrie, de la ora 22.00. Meciul contează pentru grupele Europa League și va fi transmis în direct de LOOK PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine