Ultima oră
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale

VIDEO | Veste bună pentru fanii dinamovişti! Sorescu nu se mai gândeşte la un transfer. "Sper în continuare să se rezolve problemele"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 21 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20255279/3/sorescu.jpg

Delegaţia echipei Dinamo a ajuns astăzi în cantonamentul din Turcia, programat până pe 28 iunie. Căpitanul Deian Sorescu a declarat că nu se mai gândeşte la un transfer, având în vedere că are contract cu Dinamo până în vara anului 2023. Sorescu speră să fie rezolvate problemele financiare ale ‘roş-albilor’.

Antrenor ceh Dusan Uhrin are la dispoziţie 27 de jucători în Turcia. Duminică, 27 iunie, Dinamo are programat un amical cu Galatasaray.

Dinamo cere un milion de euro pentru transferul lui Deian Sorescu (23 de ani), a cărui cota a crescut după ce a bifat primele două selecţii la echipa naţională, în meciurile amicale cu Georgia şi Anglia.

Sorescu s-a remarcat în sezonul 2020-2021 şi a reuşit 8 goluri şi 10 pase decisive pentru Dinamo.

"Problemele nu s-au rezolvat, din câte am înţeles, şi asta nu e de bine. N-am niciun motiv să cred că se vor rezolva. Am vorbit cu băieţii, ar fi păcat, sper în continuare să se rezolve. Mai e mult până începe campionatul şi vom vedea după cantonament... mai am contract aici până în 2023. Am auzit ceva despre insolvenţă, dar am încercat să nu-mi încarc gândurile cu ceva negativ", a spus Deian Sorescu, pentru Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele