Ultima oră
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat

VIDEO | Veste cum nu se poate mai bună pentru naţională: ”Într-un an-doi se va bate cu orice echipă”

Echipa nationala Publicat pe 11 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19478091/1/rps5776.jpg

Duckadam are încredere în naţionala lui Mirel Rădoi. Ultimele rezultate ale naţionalei i-au dat o stare de optimism lui Duckadam. ”Avem mai mult curaj, nu mai jucăm la întâmplare”. Este feed-back-ul eroului de la Sevilia pentru elevii lui Rădoi.

Eroul de la Sevilia crede în naţionala lui Mirel Rădoi. Sub comanda tehnicianului care a făcut minuni la tineret, tricolorii au învins Austria cu 3 la 2 în Liga Naţiunilor.

Dacă până acum jucam puţin la întâmplare şi aşteptam adversarul, ce facem, acum avem curajul să atacăm. Într-adevăr avem o echipă naţională care joacă, care joacă fotbal, şi sunt convins că dacă băieţii vor asculta tot ce doreşte Rădoi, într-un an-doi vom avea o echipă naţională care se poate bate cu oricare echipă”, a declarat Duckadam.

Luna viitoare, România joacă împotriva Islandei în semifinalele barajului pentru Campionatul European. Adversarii tricolorii au pierdut drastic ultimul meci, 1 la 5 cu Belgia, însă Duckadam trage un semnal de alarmă.

La Islanda n-au venit cel puţin patru-cinci titulari, deci n-a fost acea Islandă care a făcut furori la Campionatul European. Nu ştiu dacă avem motive să-i privim de sus. Performanţele pe care le-au avut ei în ultimele perioadă noi nici nu le visam. Deci, noi trebuie să abordăm jocul foarte serios şi atunci cu siguranţă ne putem califica mai departe”, a mai declarat fostul portar.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri