Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

VIDEO | Veszprem - Dinamo 47-32. Eşec usturător pentru campioana României în Liga Campionilor

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20490022/1/din.jpg

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă la scor, în deplasare, de formaţia maghiară Veszprem, scor 47-32 (22-15), în etapa a 9-a a grupei B din Liga Campionilor. Este al şaptelea eşec pentru ”dulăi”, care se află tot pe ultimul loc al clasamentului grupei.

Principalii marcatori ai partidei au fost Omar, cu 8 goluri, pentru Veszprem, respectiv Humet, cu 7 goluri, pentru Dinamo.

Partida de la Veszprem a prilejuit şi momente In Memoriam Marian Cozma, dinamovistul care s-a transferat la Veszprem, iar în 8 februarie 2009 a murit, în oraşul ungar. El a fost înjunghiat într-un club unde se afla pentru a sărbători naşterea copilului unui coleg de la echipa din Veszprem.

Oficialii de la Dinamo şi ai clubului gazdă, alături de fanii dinamovişti prezenţi la meciul de joi seară, au depus coroane de flori la statuia lui Marian Cozma, care este amplasată în faţa arenei din Veszprem.

Revenind la etapa a 9-a din grupa B, tot joi se mai duelează FC Barcelona - FC Porto, PSG - Vive Kielce şi HC Motor - Flensburg.

Anterior, Dinamo Bucureşti a obţinut următoarele rezultate în grupa B: 32-29 cu Kielce, 30-41 cu PSG, 26-27 cu FC Porto, 32-36 cu FC Barcelona, 27-28 cu HC Motor, 31-29 cu Veszprem, 30-37 şi 20-28 cu Flensburg.

După nouă etape, Dinamo Bucureşti rămâne cu 4 puncte, pe ultimul loc al grupei B.

În următoarea etapă, campioana României va juca pe teren propriu, cu HC Motor. Clubul Dinamo a anunţat joi că toate biletele pentru meciul din 8 decembrie au fost vândute.

După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele