Ultima oră
Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni” Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni”
Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi! Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi!
"Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă "Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă
Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi
Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania
Marcelo Bielsa îşi va prelungi contractul cu Leeds United Marcelo Bielsa îşi va prelungi contractul cu Leeds United

VIDEO | Viaţa după performanţă pentru Diana Bulimar! Cum s-a "reintegrat în societate" după ce a renunţat la gimnastică: "Noi suntem ca într-o bulă, rupţi de realitate"

Gimnastica Publicat pe 3 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/19574178/1/diana-bulimar-1.jpg

Dublă medaliată cu aur la Campionatele Europene, în concursul pe echipe, Diana Bulimar a vorbit la Look Sport LIVE despre viaţa sa după ce a renunţat la sportul de mare performnanţă şi despre dificultăţile întâmpinate de sportivi la finalul carierei.

Ajunsă la 25 de ani, Diana Bulimar recunoaşte că nu a vrut să mai audă de gimnastică imediat după ce s-a retras, însă uşor, uşor a revenit la prima dragoste, iar în prezent e antrenoarea unor grupe de copii. Asta după ce a încercat şi alte căi.

Urmăreşte mai jos integral emisiunea Look Sport LIVE ce a avut-o ca invitată pe Diana Bulimar.

"M-am reprofilat în anumite domenii şi nu am renunţat definitiv la sport.

Nu prea există alte modalităţi de a reveni la o viaţă normală după sport... Noi suntem ca într-o bulă în viaţa sportivă. Te antrenezi, mănânci, dormi şi e destul de greu după. Ai sau nu o facultate te cam apuci de antrenorat. Am avut multe colege care mi-au spus că au mers la psiholog. Eu nu am avut nevoie, dar am crezut că voi avea nevoie.

Sportul e viaţa ta şi suntem rupţi de realitate într-un fel. Am vrut să ies total din sport după ce m-am retras. Nu mai voiam să aud de gimnastică. Am încercat

Asta fac în momentul de faţă, lucrez la sala domnului Ţiriac, alături de Nadia.

Când am vrut să scap am zis că nu fac gimnastică, dar să fac sport. Am ales fitness-ul, dar am avut nişte operaţii. Am mers pe pilates, dar după vreo 10 ore de pilates am zis că e prea plictisitor. Am zis că nu pot face asta toată viaţa.

Am început uşor, uşor cu sala Nadiei, am realizat că îmi place foarte mult să stau lângă copii. Şi am început alături de o editură să fiu speaker motivaţiona pentru copii. Am trăit destul de multe, chiar dacă am doar 20 şi ceva de ani. Aşa a apărut cartea "Povestea lui Didi" şi m-am apropiat şi mai mult de copii"
, a declarat Diana Bulimar la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele