Ultima oră
Lovitură dată de FCSB! Jucătorul va semna pentru un salariu anual de aproape 500.000 de euro Lovitură dată de FCSB! Jucătorul va semna pentru un salariu anual de aproape 500.000 de euro
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume

VIDEO | Victoria care aduce liniştea. Werder – Frankfurt 0-3. Ilskaner a reuşit ”dubla” în 9 minute. Gazdele au mari probleme cu evitarea retrogradării

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 3 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19381056/1/hahahaa.jpg

  • Werder Bremen - Frankfurt 0-3 (Silva 61, Ilskaner 81, 90)

 

Pe Look Sport HD aţi putut urmări o partidă restantă, care trebuia să se dispute înainte de suspendarea campionatului, ca urmare a pandemiei de Coronavirus.

Frankfurt a obţinut o victorie mare în deplasare la Bremen, scor 3-0, în faţa unei echipe care are emoţii serioase pentru menţinerea în prima divizie.

După o primă repriză fără gol, în care ambele echipe s-au tatonat, fără a prelua frâiele partidei, minutul 61 a adus deschiderea de scor, Silva a punctat cu o lovitură impecabilă de cap, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Kostic. Apoi cei de la Werder au încercat să egaleze, dar portarul Trapp a a respins tot.

Austriacul Ilskaner a marcat pentru 2-0, în minutul 81, la doar câteva secunde după ce a fost introdus pe teren. Acesta a deviat o lovitură de colţ executată de Dost.

Acelaşi Ilskaner a punctat pentru 3-0, după ce a transformat cu o lovitură imparabilă de cap, executată de la 35 de metri şi a pecetluit victoria echipei sale, care a urcat în clasament până pe locul 11, la distanţă mare de zona retrogradării.

În schimb, Werder Bremen a ratat o şansă mare de a-şi îndulci situaţia, după eşecul din această seară, elevii lui Florian Kofheldt rămân pe locul 17, la 2 puncte de locul care duce la barajul de menţinere ocupat de Fortuna Dusseldorf şi la 3 puncte de Mainz, prima echipă care ocupă un loc ce asigură rămânerea şi în viitorul sezon.

 

Echipele de start:

Bremen: Pavlenka – Friedl (76 Augustinsson), Moisander, Veljkovic, Gebre Selassie – Klaasen, Vogt, Eggestein – Osako (76 Bittencourt), Selke (61 Sargent), Bartels (61 Rashica).

Frankfurt: Trapp – Abraham, Hasebe, Hinteregger – Toure, Kohr, Rode (81 Ilskaner), Kostic – Kamada (77 Sow), Gacinovic (88 de Guzman) – Silva (77 Dost).

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele