Ultima oră
George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin
Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”

Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”

VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19627058/1/sergiu-bus.jpg

FCSB are şase victorii consecutive în Casa Liga 1, după 3-2 în deplasare cu Gaz Metan Mediaş. 'Roş-albaştrii' au pierdut trei oameni de bază - Dennis Man, Darius Olaru şi Florin Tănase - care au părăsit terenul accidentaţi. Antrenorul FCSB, Toni Petrea, a declarat că victoria echipei sale este meritată, în ciuda finalului tensionat de meci, în care medieşenii au contestat penalty-ul acordat de către Sebastian Colţescu.

Darius Olaru (11', 31') şi Sergiu Buş (90' - penalty) au înscris pentru FCSB, în timp ce Ronaldo Deaconu (16' - penalty) şi Ricardo Valente (60') au marcat pentru Gaz Metan.

La faza controversată a penalty-ului, puştiul Octavian Popescu a pătruns în careu şi l-a depăşit pe Mihai Butean, apoi a căzut, acuzând un fault. Pe reluări nu s-a putut observa un contact între mijlocaşul în vârstă de 17 ani şi fundaşul de la Gaz Metan.

"O victorie pe un teren greu, şi la propriu şi la figurat. Adversarul a fost bun, ne-a pus probleme în partea a doua a meciului. Trebuia să înscriem mai multe goluri în prima repriză şi poate că victoria ar fi fost mult mai clară.

Cu siguranţă că accidentările şi-au pus amprenta asupra evoluţiei noastre. Jucătorii s-au antrenat normal, dar astăzi au avut probleme musculare. Nu ştiu cât de grave sunt problemele, sper să-i recuperăm cât mai repede.

N-am apucat să revăd faza, să mă pronunţ. Ne-am făcut meciul greu. S-a ajuns în situaţia unui final tensionat, dar consider că victoria noastră e pe deplin meritată.

Campionatul este lung. Încercăm să o luăm pas cu pas, să avem evoluţii cât mai bune. Cu siguranţă, Cupa României este un obiectiv", a spus Toni Petrea la finalul partidei.

Gaz Metan Mediaş - FCSB 2-3 (Deaconu 16' - penalty, Valente 60' / Olaru 11', 31', Buş 90')

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele