Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

VIDEO | Victorie cu scandal pentru echipa lui Răzvan Lucescu! Gol anulat pentru Al Nasr, care a dominat confruntarea cu Al Hilal

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19626996/1/al-hilal.jpg

Al Hilal, echipa antrenată de către Răzvan Lucescu, a câştigat meciul de pe teren propriu cu Al Nasr, scor 2-0, în etapa a 5-a din campionatul Arabiei Saudite. Oaspeţii au avut un gol anulat în minutul 66 şi şi-au creat foarte multe ocazii de gol la Riad.

A fost o partidă cu 27 de faulturi şi 10 cartonaşe galbene.

Al Hilal a deschis scorul în minutul 60, din penalty, prin Bafetimbi Gomis. În minutul 66, Al Nasr a egalat prin Hamdallah, dar reuşita a fost anulată după consultarea sistemului VAR, pentru un ofsaid.

În minutul 90+9, Al Shehri a stabilit scorul final. 

Al Nasr şi-a creat 19 ocazii de gol, dar n-a reuşit să înscrie. Raportul şuturilor pe poartă a fost 7-3 pentru Al Nasr.

Al Hilal are patru victorii şi un egal după primele runde din noua ediţie de campionat şi ocupă prima poziţie în clasament.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19626996/2/clasament-al-hilal.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele