Ultima oră
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri
"Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV
Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen

VIDEO | Victorie dramatică, după un joc modest! FCSB trece de Chindia cu 1-0, cu un gol din penalty în minutul 90+7

FCSB Publicat pe 1 oct 2021
mail-share icon Email

FCSB a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a 11-a din Casa Liga 1, în care a marcat din penalti la ultima fază a jocului. În minutul 8, de la Chindia a fost eliminat Kocic.

FCSB a marcat prin Budescu, în minutul 90+7, dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu.

  • Chindia: Căbuz – T. Căpuşă (Ioniţă ’85), Celea, Iacob, Dinu (Corbu ’10) – Dulca, Kocic – D. Popa, C. Şerban, Popadiuc – Florea (Martac ’79).  Antrenor: Emil Săndoi
  • FCSB: A. Vlad – V. Creţu (Haruţ ’87), Vinicius, Miron, Radunovic – Ov. Popescu (Oaidă ’81), Şut (Budescu ’46), Olaru – Cordea, Keşeru (V. Gheorghe ’70), I. Stoica. Antrenor: Edward Iordănescu

Meciul în format live-text + video

Chindia – FCSB 0-1 (Budescu 90+7)

Echipele de start:

  • Chindia: Căbuz - T. Căpuşă, Celea, P. Iacob, C. Dinu - Dulca, Kocic - D. Popa, C. Şerban, D. Popadiuc - D. Florea 
    Rezerve: Moldovan - Corbu, Matiş, Jipa, Ad. Ioniţă, Cherchez, Suciu, Martac, Atanase 
    Antrenor: Emil Săndoi
  • FCSB: A. Vlad - V. Creţu, Vinicius, Miron, Radunovic - Ov. Popescu, Ad. Şut, Olaru - Cordea, Keşeru, I. Stoica 
    Rezerve: Straton - Haruţ, Budescu, Dumiter, I. Cristea, V. Gheorghe, Perianu, Oaidă, Musi 
    Antrenor: Edi Iordănescu

MIin. 90+7: Final de meci!

Min. 90+7: GOOOL FCSB! Budescu marchează de la 11 metri.

Min. 90+5: Penalty pentru FCSB! Un şut al lui Olaru îl loveşte în braţ pe Iacob.

Min. 85: Deşi Iordănescu i-a introdus pe Budescu şi pe Gheorghe, FCSB nu are, efectiv, soluţii în ultimii metri

Min. 73: Căbuz, intervenţie fabuloasă în faţa lui Gheorghe! Jucătorul FCSB-ului reia pe jos, din câţiva metri.

Min. 70: Chindia se aşează pe mai multe linii în ultimii 20 de metri şi aşteaptă atacurile, până acum slabe, ale FCSB-ului

Min. 57: Iordănescu e extrem de nervos, vede cartonaşul galben.

Min. 56: Chindia iese bine de la cabine şi omul în minus nici nu se simte. Iese la joc, încearcă să scoată trei puncte cu FCSB.

Min. 48: Şut de la distanţă al lui Florea, Vlad respinge.

Min 46: Începe repriza a doua.

Min. 45+5: Final de primă repriză, la Ploieşti.

Min. 45+4: Cea mai mare şansă de a marca, pentru Keşeru. Trage din careu, dar balonul se duce în bară.

Min. 45+3: Şut, aproape de gol! Reia cu capul după un corner din partea dreaptă, dar Căbuz plonjează şi scoate de lângă bară.

Min. 41: Faza de construcţie merge greu pentru echipa lui Iordănescu, în aceste ultime minute ale primei reprize. Se încearcă incursiuni prin zona centrală, dar fundaşii lui Săndoi acoperă.

Min. 36: Atacurile FCSB-ului se intensifică, dar ocaziile nu se termină cu şuturi pe poartă. Chindia se apără excelent în propriul careu

Min. 23: Şut de la distanţă al lui Olaru, respins în faţă de Căbuz. Pe fază e Stoica, dar nu prinde balonul cum şi-ar fi dorit, iar portarul Chindiei reţine.

Min. 20: FCSB are posesia, dar  Chindia, în ciuda faptului că e în 10 oameni, stă foarte bine în apărare. Centrările bucureştenilor din benzi, slabe.

Min. 8: Eliminare Chindia! Kocic vede roşu după o intrare prin alunecare la Creţu. Intenţia este una evidentă, dar jucătorul târgoviştenilor nu îl loveşte pe fundaşul FCSB-ului foarte tare. Decizia, controversată.

Min. 8: Ocazie mare pentru Chindia! Florea este liber în flancul stâng, centrează pe jos pentru Popa, care reia balonul în bară.

Min. 1: Începe meciul de la Ploieşti!


FCSB a reuşit să lege victoriile, după înfrângerea din derby-ul cu CFR Cluj. A învins Dinamo (scor 6-0), FC U Craiova (scor 1-0) şi Academica Clinceni (scor 3-2) şi porneşte, evident, cu prima şansă în faţa formaţiei lui Emil Săndoi.

Însă, târgoviştenii trec şi ei printr-o perioadă bună, legând trei rezultate pozitive, două victorii (1-0 cu CS Mioveni şi 2-0 cu Farul) şi un egal (0-0 cu FC Argeş). E adevărat că în partida cu piteştenii puteau lua toate punctele, mai ales că Daniel Popa a ratat o lovitură de la 11 metri, în prima repriză.

FCSB are 18 puncte în ierarhia din Casa Liga 1, fiind pe locul 4 înaintea startului etapei a 11-a, iar Chindia pe poziţia a 10-a, cu 13 puncte.

Echipele probabile:

  • Chindia: Căbuz – Căpuşă, Celea, Iacob, Dinu – Dulca, Kocic – Corbu, Şerban, Popadiuc – Popa.
  • FCSB: Vlad – Creţu, Vinicius, Cristea, Radunovic – Cordea, Şut, Olaru – Stoica, Keşeru, Gheorghe.

FCSB se pregăteşte de revenirile lui Florin Tănase şi Octavian Popescu

FCSB are mari probleme cu accidentările, dar este pe cale să primească două veşti mari, anume revenirile lui Florin Tănase şi Octavian Popescu. Cei doi se află în faţa redebutului în tricoul vicecampioanei, după cum a anunţat chiar antrenorul Edi Iordănescu, la finalul partidei cu Academica Clinceni, câştigată cu scorul de 3-2.

Concret, cei doi au toate şansele să revină în programul normal al echipei după pauza care stă să vină, pentru meciurile echipelor naţionale. Astfel, pentru prima partidă după acţiunea echipelor naţionale, din etapa a 12-a din Casa Liga 1, cu CS Mioveni, Florin Tănase şi Octavian Popescu pot fi în planurile lui Edi Iordănescu.

În ceea ce priveşte situaţia lui Florinel Coman, e mai complicată şi pauza se poate prelungi până spre pauza de iarnă.

Tase şi Tavi Popescu sunt şanse mari să revină după întreruperea campionatului, după acţiunea naţionalei. La Florinel Coman situaţia este mai serioasă şi cred că va reveni din iarnă”, a declarat Edi Iordănescu după partida cu Academica Clinceni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele