Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Victorie importantă pentru ASU Poli Timişoara în faţa Gloriei Buzău! Bănăţenii pun presiune pe FC U Craiova

Liga II Publicat pe 18 feb 2021
mail-share icon Email
 
ASU Poli Timişoara s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa Gloriei Buzău, într-un meci contând pentru etapa a 16-a din Liga 2, în direct pe Look Sport. Bănăţenii au rezolvat partida în şase minute prin golurile lui Mera (min. 61) şi Codrea (min. 67), şi au obţinut astfel trei puncte extrem de importante în lupta pentru promovarea în Casa Liga 1.
 
În urma acestui rezultat, formaţia de pe râul Bega a acumulat 27 de puncte, cu trei în minus faţă de FC U Craiova, lidera care are un meci mai puţin disputat.

ACS Viitorul Tg. Jiu se clasează pe 3 (25 de puncte în 13 meciuri), Rapid Bucureşti pe 4 (tot 25 de puncte în 13 meciuri), Dunărea Călăraşi pe 4 (23 de puncte în 13 meciuri), Petrolul ocupă locul 6 (21 de puncte în 14 meciuri), Metaloglobus Bucureşti locul 7 (21 de puncte în 13 meciuri), iar Csikszereda M. Ciuc este pe 8 (21 de puncte în 13 meciuri).

În urma acestui rezultat, Gloria Buzău se poziţionează pe locul 9, cu 21 de puncte, dar mai poate fi depăşită în clasament de CS Mioveni, ”U” Cluj sau Farul Constanţa. 
 
Ştirea iniţială: 
 
ASU Poli Timişoara şi Gloria Buzău se înfruntă joi, în prologul etapei a 16-a a ligii secunde, prima după o întrerupere de două luni. Ambele echipe au ca obiectiv promovarea, dar bănăţenii sunt mult mai bine plasaţi, deşi diferenţa de puncte este mică. Timişoara e acum a cincea în clasament şi are 24 de puncte, în timp ce buzoienii sunt pe locul 10 şi au 21 de puncte. Interesant este că în cazul unei victorii, buzoienii şi-ar întrece în clasament adversarii.
 
 
Tot joi, „U” Cluj se deplasează la Târgu Jiu pentru meciul cu Viitorul Pandurii, iar sâmbătă e programat meciul Dunărea Călăraşi - Farul. Duminică este rândul să se ănfrunte două nume de legendă, Rapid şi Ripensia. Iată programul transmisiunilor din Liga 2 de la posturile Look Sport, în acest final de săptămână:
 
Joi
15:00  ASU Poli Timisoara -Gloria Buzau - Look Sport
17:00  Viitorul Pandurii Tg. Jiu - U Cluj - Look Sport
 
Sâmbătă
12:30 Dunarea Calarasi - Farul Constanta - Look Sport+
 
Duminică
11:00 Rapid - Ripensia - Look Sport+
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele