Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

VIDEO | Victorii la limită pentru Franţa şi Croaţia la Campionatul European de handbal feminin, în direct pe Look Sport

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 4 dec 2020
mail-share icon Email

Franţa şi Croaţia au debutat cu victorii la Campionatul European de handbal feminin din Danemarca, în direct pe Look Sport. Franţa a trecut de Muntenegru, scor 24-23, iar Croaţia a învins Ungaria, scor 24-22. De la ora 21:30, Danemarca înfruntă Slovenia.

Meciul Ungaria - Croaţia a fost transmis în direct pe Look Sport, în timp ce Franţa - Muntenegru a putut fi urmărit pe Look Sport 2.

La Herning, Muntenegru a condus la pauză Franţa cu 12-11. În repriza a doua, Muntenegru s-a menţinut în avantaj până spre final. Mai întâi, Franţa a egalat la 20, apoi a preluat iniţiativa partidei. Cu un minut înainte de final, Franţa avea un avans de două goluri, 24-22.

Muntenegrencele Mehmedovic şi Radicevic au fost cele mai bune marcatoare ale partidei, cu câte patru reuşite. De la Franţa s-au remarcat Flippes, Kouyate, Niakate şi Valentini, cu câte trei goluri.

 

 

Celelalte echipe din Grupa A a Campionatului European, Danemarca şi Slovenia, se vor înfrunta de la ora 21:30. Meciul poate fi urmărit pe looksport.ro/ppv1.

Croaţia a reuşit prima surpriză imensă de la EURO, reuşind să învingă Ungaria cu 24-22. La pauză, scorul a fost egal, 12-12.

Repriza a doua a fost extrem de echilibrată, iar niciuna dintre echipe nu a reuşit să creeze un avantaj mai mare de un gol. Croaţia a dat lovitura spre final, când s-a distanţat la patru goluri (23-19).

 

 

Sursa foto: Twitter EHF EURO

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele