Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 14 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20181300/1/rps6898.jpg

FC Viitorul a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Chindia Târgovişte, în primul meci al etapei a VIII-a a play-out-ului Ligii I. Partida a avut loc la Buzău. După acest rezultat - prima înfrângere a echipei Chindia în play-out - oaspeţii şi-au asigurat într-o proporţie mare menţinerea în prima ligă.

Au marcat: Chiţu '55, Jo Santos '84.

  • 0-1, min. 55: Boboc a avut o incursiune frumoasă pe partea dreaptă, a pătruns în careu de-a lungul liniei de fund a terenului şi i-a centrat perfect lui Chiţu, care a marcat cu capul de la un metru, doi de poartă;
  • 0-2, min. 84: Jo Santos a marcat cu un şut deviat de la aproximativ zece metri, după o fază confuză în careul gazdelor, în urma unui corner.

Au evoluat echipele:

  • Chindia: D. Moldovan - Martac, C. Dinu, Celea, Kocici - Neguţ (Corbu '86), Raţă, Dumitraşcu, A. Şerban (D. Florea '61) - D. Popa, Neicuţescu (Atanase '77). Antrenor Emil Săndoi;
  • Viitorul: Cojocaru (Căbuz '86) - R. Grădinaru (Pedroso '56), Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - A. Ciobanu, Artean, Grameni (C. Matei '56) - Chiţu, G. Ganea (Tsoumou '46), Jo Santos. Antrenor Cătălin Anghel.

Chindia şi Viitorul au deschis etapa a 8-a, iar în acest moment play-out-ul arată astfel:

  1. Chindia 35 de puncte
  2. FC Argeş - 31 de puncte
  3. Gaz Metan – 29 de puncte
  4. Viitorul – 29 de puncte
  5. UTA – 28 de puncte
  6. Dinamo – 27 de puncte
  7. Astra – 24 de puncte
  8. FC Voluntari – 24 de puncte
  9. Poli Iaşi – 20 de puncte
  10.  FC Hermannstadt – 20 de puncte

Chindia - Viitorul 0-2 (Chiţu 55, Santos 84)  

  • CHINDIA: D. Moldovan - Martac, C. Dinu, Celea, Kocic - Neguţ, Raţă, Dumitraşcu, A. Şerban - D. Popa, Neicuţescu
  • REZERVE: R. Pop, Fomba, Ad. Ioniţă, Corbu, Yameogo, D. Florea, Atanase, F. Mitrea, Berisha
  •  
  • VIITORUL: Cojocaru - R. Grădinaru, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - A. Ciobanu, Artean, Grameni - Chiţu, G. Ganea, Jo Santos
  • REZERVE: Cabuz, Grosu, Pedroso, C. Matei, Tsoumou, Dănuleasa, Ely, Buta, Pitu

Min. 90+4: Final de meci.

Min. 84: GOOOL Viitorul! Santos rezolvă meciul. Înscrie pentru 2-0.

 

Min. 79: Pe cât de frumoasă e faza făcută de Boboc la golul lui Chiţu, pe atât de mare putea fi gafa acestuia, la o secvenţă aparent banală. Respinge, inexplicabil, pe spate un balon, care ajunge apoi la Popa. Acesta reia de la marginea careului puţin peste poarta lui Cojocaru.  

Min. 63: Ciobanu şutează de la distanţă, dar Moldovan intervine bine şi scoate în corner. Chindia preferă să se apere şi la acest scor, Viitorul are mai multă încredere după golul înscris de Chiţu.

Min. 60: Viitorul e aproape de gol. Chiţu paseasă pe jos, în careu, pentru Santos, dar Martac scoate în corner după o alunecare.

Min. 55: GOOOL Viitorul! Chiţu marchează cu capul, după o fază superbă şi o centrare de manual a lui Boboc.

Min. 46: Începe repriza secundă. 

Min. 45: Final de primă repriză. 

Min. 42: Chiţu scoate pentu Ganea, undeva la 11 metri de poarta Chindiei, dar şutul acestuia se duce alături.

Min. 32: Prima şansă importantă pentru Chindia este a lui Popa. Cojocaru prinde însă şi scorul rămâne 0-0.

Min. 16: Multe faze fixe, în special pentru Viitorul. Cornere sau lovituri libere, dar din care nu se scoate mare lucru. Ciobanu trimite de la aproximativ 25 de metri, dar Moldovan reţine fără probleme.

Min. 10: Viitorul are posesia, dar nu reuşeşte mare lucru pe faza de atac. Majoritatea atacurilor se opreşte la limita careului Chindiei. 

Min. 1: Începe meciul. 


Chindia vrea să încheie sezonul pe locul 7, pentru a concura în play-off-ul pentru noua competiţie Europa Conference League, în timp ce Viitorul speră să scape de grijile retrogradării.

În sezonul regulat, ambele confruntări s-au încheiat la egalitate (1-1 şi 0-0).

Chindia este singura echipă neînvinsă din play-out şi a primit un singur gol în şapte meciuri.

Viitorul are un plus de moral după victoria cu FC Argeş (1-0) din runda precedentă.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20181300/2/clasament-chindia.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele