Ultima oră
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize
O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari

VIDEO | Viitorul – Clinceni 1-1. Constănţenii au egalat în prelungiri! Probleme mari de arbitraj: câte un penalty neacordat pentru fiecare echipă

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20039216/9/rps8006.jpg

FC Viitorul şi Academica Clinceni au remizat, scor 1-1, la Ovidiu, în etapa a 26-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. O nouă partidă cu probleme de arbitraj: a fost un penalty neacordat pentru fiecare dintre echipe. 

Viitorul păstrează şanse mici pentru calificarea în play-off. Academica Clinceni are patru remize consecutive în campionat.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20039216/14/clasament-viitorul.jpg


Viitorul - Clinceni 1-1 (Tsoumou 90+1' / Andronic 41')

  • Viitorul: Cojocaru - Dussaut (Benzar 46'), Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - Matei, Artean, Ciobanu (Pitu 60') - Jo Santos, Andronache (Tsoumou 46'), Grădinaru (Ganea 46').
  • Clinceni: Vâlceanu - F. Achim, Bilali, Gardoş, Pârvulescu (Dobrescu 68') - Cordea, Moulin, Cebotaru, Cr. Tănase (Adi Popa 68') - Chunchukov, Andronic (Dumitriu 49')

Min. 90+4: S-a încheiat meciul!

Min. 90+1: GOL pentru Viitorul! 1-1! A înscris Tsoumou, cu un şut din voleu, din careu, în urma unei lovituri libere care i-a surprins pe oaspeţi.

Min. 82: Academica Clinceni a cerut penalty! Portarul Cojocaru a ieşit greşit pentru a respinge o minge şi l-a lovit pe Chunchukov. Arbitrul a lăsat jocul să continue, deşi se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri.

Min. 76: Schimbare la Viitorul! Iese Jo Santos, intră Babunski.

Min. 68: Dublă schimbare la Clinceni! Au ieşit Pârvulescu şi Tănase, au intrat Dobrescu şi Adi Popa.

Min. 60: Schimbare la Viitorul! Iese Ciobanu, intră Pitu.

Min. 59: Viitorul a cerut din nou penalty! Tsoumou a căzut după un duel cu Bilali şi a protestat vehement. În cele din urmă, arbitrul a dictat ofsaid la Matei.

Min. 53: Ocazie pentru Clinceni! Chunchukov a preluat mingea în careu şi a şutat din întoarcere, dar portarul Cojocaru a reţinut mingea.

Min. 50: Viitorul a cerut penalty, după un duel în careu între Jo Santos şi Pârvulescu. Pe reluare se poate observa că fundaşul de la Clinceni a căzut peste atacantul Viitorului. Se putea acorda lovitură de la 11 metri!

Min. 49: Schimbare la Clinceni! Iese Andronic, intră Dumitriu.

Min. 46: A început repriza a doua! Triplă schimbare la Viitorul! Ies Dussaut, Grădinaru şi Andronache, intră Romario Benzar, Tsoumou şi George Ganea.

Min. 45+2: S-a încheiat prima repriză! Viitorul – Clinceni 0-1

Raportul şuturilor pe poartă a fost 4-1 pentru Viitorul!

Min. 45+1: Ocazie pentru Viitorul! În urma unui corner, Dobrosavlevici a şutat în forţă din 10 metri, dar portarul Vâlceanu a respins mingea.

Min. 41: GOL pentru Academica Clinceni! 0-1! A înscris Andronic, cu o lovitură de cap, după centrarea perfectă a lui Tănase din banda stângă.

Min. 30: Ocazie pentru Viitorul! În urma unei lovituri libere, Andronache a trimis mingea cu capul, puţin pe lângă poartă.

Min. 12: Ocazie pentru Viitorul! Ciobanu a şutat din afara careului, iar mingea s-a dus puţin pe lângă poartă.

Min. 6: Ocazie pentru Viitorul! Jo Santos a şutat în forţă de la 25 de metri, dar portarul Vâlceanu a fost pe fază şi a respins mingea.

UPDATE 20:30 A început meciul!

UPDATE 20:00 Meciul de la Ovidiu va fi arbitrat la centru de către Marian Barbu din Braşov.

UPDATE 19:15 Echipa de start a Viitorului:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20039216/3/echipa-viitorul.jpg

Clinceni: Vâlceanu - F. Achim, Bilali, Gardoş, Pârvulescu - Cordea, Moulin, Cebotaru, Cr. Tănase - Chunchukov, Andronic

Rezerve: Ureche - Pashov, Chandarov, Ventura, Dobrescu, Morar, Dumitriu, Longher, A. Popa

Antrenor: Ilie Poenaru


Performera ultimei etape din Liga 1, Viitorul, învingătoare cu 5-0 chiar în Ştefan cel Mare cu Dinamo, are nevoie de puncte pentru a recupera din terenul pierdut în lupta pentru play-off. Viitorul – Academica Clinceni se joacă vineri, de la ora 20.30, şi se vede în direct pe Look Sport.
 
Deşi echipa patronată de Gică Hagi mai păstrează doar şanse teoretice la un loc între primele 6, nu abandonează lupta, iar meciul cu Clinceni este unul de 6 puncte, având în vedere că şi ilfovenii se află în competiţia pentru play-off. Doar că oaspeţii de vineri stau mai bine decât dobrogenii. 
 
După 25 de etape, Academica are 36 de puncte şi se află chiar pe poziţia a şasea, ultima care duce în play-off. În schimb, Viitorul e abia a 11-a şi are doar 28 de puncte. O victorie în meciul direct ar echilibra însă lucrurile, iar echipa din Dobrogea s-ar apropia la 5 puncte de locul 6.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele