VIDEO | VIITORUL CÂȘTIGĂ LA SCOR CU SEPSI ȘI URCĂ PE LOCUL 2. COLȚESCU A ELIMINAT UȘOR DOI JUCĂTORI AI OASPEȚILOR ȘI A DAT UN PENALTY GRATUIT PENTRU ECHIPA LUI HAGI - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | VIITORUL CÂȘTIGĂ LA SCOR CU SEPSI ȘI URCĂ PE LOCUL 2. COLȚESCU A ELIMINAT UȘOR DOI JUCĂTORI AI OASPEȚILOR ȘI A DAT UN PENALTY GRATUIT PENTRU ECHIPA LUI HAGI

Viitorul s-a impus pe teren propriu, 4-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii 1. În direct pe Look Plus, gazdele au deschis scorul încă din minutul 4 prin Ghiță, dar oaspeții au revenit și au egalat în minutul 27 prin Pavol Safranko, la o fază la care slovacul pare că a faultat în atac. Apoi, a ieșit la rampă centralul Sebastian Colțescu.

Arbitrul din Craiova i-a lăsat pe cei de la Sepsi în 9, eliminându-i ușor pe Tincu și Bouhenna în decursul a trei minute (33, respectiv 36), ambii pentru cumul de cartonașe.

Și dacă echipa din Sfântu Gheorghe a reușit să reziste până la pauză, reduta s-a prăbușit în repriza secundă, atunci când Munteanu (minutul 52), Rivaldinho (79), Matei (86 – penalty) au făcut ca Viitorul să câștige clar, După acest succes, echipa lui Gică Hagi face 32 de puncte și urcă pe locul secund, la numai două lungimi în spatele liderului CFR Cluj. În schimb, Sepsi rămâne pe locul 11 cu 16 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine