Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Viitorul Constanţa - Poli Iaşi 1-2. Andrei Cristea a revenit cu pasă de gol, iar Poli Iaşi speră la salvarea de la retrogradare. Viitorul, aproape de o situaţie critică

Farul Constanta Publicat pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20103634/15/rps0751.jpg

Formaţia Poli Iaşi a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Viitorul, într-un meci restanţă din etapa a XXIV-a a Ligii I.

Au marcat: Tsoumou ’82 / Djuranovic ’51, Calcan ‘86.

FC Viitorul: Căbuz – Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Babunski (Andronache ’79), Artean (Gaztanaga ’46), Ciobanu – Matei (Pitu ’69), Tsoumou, Ganea (Haita ’81). Antrenor: Mircea Rednic.

Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Popa, De Iriondo, Buşu – Vanzo, Passaglia, Vega (Acosta ’73) – Stan (Calcan ’12), Djuranovic, Popadiuc (Cristea ’84). Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Artean ’35, Dussaut ‘90 / Calcan ’57, Popadiuc ’81, Brănescu ‘90+2.

Arbitri: Marian Barbu - Imre-Laszlo Bucsi, Marius Cristian Marchidanu - George Cătălin Găman.

Observator: Irina Mîrţ.

Meciul ar fi trebuit să se dispute la 22 februarie, dar a fost întrerupt atunci în minutul 68 şi amânat din cauza ceţii.

Viitorul - Poli Iaşi 1-2 (Tsoumou 82 / Duranovic 51, Calcan 86)

Echipele de start: 

  • Viitorul: Căbuz – Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Hristovski, Artean, Ciobanu – Matei, Tsoumou, Ganea
    Rezerve: Cojocaru – Pitu, Gaztanaga, Grosu, Grameni, Sîrbu, Haita, Matiş, Andronache
  • Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Popa, De Iriondo, Buşu – Vanzo, Passaglia, Vega – Stan, Duranovic, Popadiuc
    Rezerve: Brînză – Zajmovic, Mensah, Cristea, Gaitan, Acosta, Zaharia, Calcan, Cană

Min. 90 + 5: Rezultat surpriză! Poli Iaşi învinge Viitorul, la Ovidiu, cu 2-1.

Min. 86: GOL Poli Iaşi! Calcan finalizează un contraatac superb al moldovenilor. Pasa de gol îi aparţine lui Andrei Cristea, fostul antrenor al Iaşiului, revenit ca jucător.

Min. 82: GOL Viitorul! Dussaut trimite o centrare în careul ieşenilor, iar Tsoumou reia cu capul imparabil în poarta lui Brănescu.

Min. 59: Bară Viitorul! Gaztanaga trage în forţă de la distanţă, iar şutul său este respins de Brănescu şi cu ajutorul barei. Poli Iaşi îşi păstrează avantajul minim.

Min. 53: Dussaut (Viitorul) scapă de un cartonaş galben după o intrare dură. 

Min. 51: GOL Poli Iaşi! Duranovic deviază subtil cu capul către colţul lung şi deschide scorul, profitând şi de faptul că Radu Boboc a sărit pe sub minge.

Min. 50: Ocazie Poli Iaşi! Vega îl pune la încercare pe Căbuz cu un şut de la distanţă. 

Min. 48: Ocazie Viitorul! Babunski trage din voleu, periculos, dar portarul Brănescu are o intervenţie foarte bună şi menţine tabela intactă. 

Min. 45 + 2: La pauză Viitorul-Poli Iaşi este 0-0.

Min. 36: Ocazie Poli Iaşi! Calcan trage la colţul scurt, dar Căbuz este la post şi reţine fără prea mari probleme. 

Min. 16: Fundaşul stânga Buşu al lui Poli Iaşi comite un henţ, însă scapă de cartonaşul galben.

Min. 12: Ocazie Poli Iaşi! Duranovic şutează, dar balonul ajunge în braţele lui Căbuz.

Min. 11: Ocazie Viitorul! Tsoumou reia cu capul centrarea lui Cosmin Matei pe lângă poarta lui Brănescu. 

Min. 1: A început meciul!


Viitorul Constanţa şi Politehnica Iaşi se întâlnesc joi, de la ora 19:00, în direct pe Look Sport. Partida trebuia să se joace pe 22 de februarie, dar a fost întrerută în minutul 69 din cauza ceţii şi amânată pentru ziua următoare, unde problema a persistat şi astfel a fost nevoie de reprogramare.

Cele două combatante au o situaţie grea în clasament. Gazdele ocupă locul 11 şi sunt într-o formă groaznică. Mircea Rednic caută victoria contra moldovenilor pentru a aduce o gură de moral, în vederea pregătirii play-out-lui.

La Iaşi situaţia este şi mai tristă, Nicolo Napoli a dat de înţeles că vrea să plece, iar în cadrul conducerii există multe tensiuni. La toate acestea se adaugă locul din clasament, acolo unde Poli este ”lanterna roşie”.

"Avem nevoie de puncte, să încercăm să facem un meci bun şi să adunăm puncte în aceste ultime două partide. Am vorbit cu băieţii, sper că au înţeles ce joc vreau eu şi să îl şi facem. Aşa, dacă echipa pierde, e vina mea, ca antrenor. Nu e situaţia mea importantă, ci situaţia generală. Echipa vede asta, că nu este linişte. Dar eu vreau ca echipa să îşi facă meseria şi, împreună cu noi, cei din staff, să fim cu toţii uniţi. Avem nevoie de linişte şi avem nevoie de puncte. Fără linişte, punctele nu se fac. 

Normal că decizia mea este de plecare. E normal. De ce? Mă uit în general la ce se întâmplă. Am venit cu ideea de a face bine la această echipă, cu inima deschisă. Am vorbit, am zis că vin să mă uit. A trecut o lună şi ştiu tot ce se întâmplă aici. Aşa nu se salvează echipa de la retrogradare. Nu e misiune imposibilă. Matematic nu suntem retrogradaţi. Eu sunt la dispoziţie acum, am decis să rămân", a declarat italianul, înainte de meciul de joi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele