Ultima oră
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul

VIDEO | Viitorul - FC Argeş 2-2. Ciobanu a salvat un punct în prelungiri. Arbitrul Moroiţă a dat două penalty-uri şi o eliminare la debut

FC Argeș Publicat pe 25 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19563632/7/md.jpg

Viitorul şi FC Argeş au terminat la egalitate, 2-2, live pe LookSport+, un meci decis de un penalty transformat de Andrei Ciobanu în al doilea minut de prelungiri. Este primul punct smuls de piteşteni în deplasare în acest sezon din Casa Liga 1.

Malele putea fi eroul. Arbitrul Moroiţă, două penalty-uri şi o eliminare la debut

Fără Iancu, dar cu Luckassen, Stoian şi Măţan în atac. Aşa a început Viitorul, iar Măţan a avut prima şansă încă din minutul 3, când execuţia sa s-a dus pe lângă bara din stânga. Surprinzător, constănţenii nu au impus un ritm bun la mijlocul terenului, iar FC Argeş s-a apărat bine în prima parte a meciului. Apoi, în minutul 31, Dussaut a fost păcălit de Deslandes în propriul careu, iar debutantul Moroiţă a arătat penalty. Ocazia perfectă pentru Malele să marcheze primul gol al piteştenilor după 301 minute în deplasare! Cu Luckassen accidentat, jocul ofensiv al gazdelor a suferit, iar lipsa soluţiilor a fost evidentă.
 
În repriza a doua, acelaşi Malele a punctat pe contraatac (57), cu un şut la colţul scurt, iar speranţele au fost redate de Gaztanaga, trei minute mai târziu, cu un şut violent de la marginea careului de 16 metri. Dar atacul Viitorului e inofensiv fără Iancu şi Luckassen, motiv pentru care Micle a putut sta liniştit. Până în al doilea minut de prelungiri, când Moroiţă a văzut o lovitură aplicată de Matei lui Măţan, a dictat penalty şi l-a eliminat pe piteştean. A transformat Ciobanu, sigur pe el, iar golul a ajutat-o pe Dinamo să nu fie singură pe penultimul loc în Casa Liga 1.

FC Viitorul - FC Argeş s-a terminat 2-2, rezultat care duce echipa lui Hagi şi Popescu la zece puncte, pe locul al zecelea, iar pe argeşeni îi ajută să egaleze Dinamo, cu cinci puncte, pe locul al 15-lea.Viitorul - FC Argeş 2-2 (Gaztanaga 61, Ciobanu pen. 90+2 / Malele pen. 30, 57), live pe Look Sport+ 

  • Viitorul: Cojocaru - Dussaut (Artean 81), Mladen, Angel Martinez, De Nooijer - Ciobanu, Gaztanaga, C. Matei (Casap 66)- Stoian (Ely Fernandes 46), Luckassen (Fernandez 26), Măţan
  • Rezerve: Căbuz - Benzar, Pitu, Grameni
  •  
  • FC Argeş: Micle - Tofan (Şerbănică 66), Leca, Deslandes (Turda 71), Muşat - R. Grecu, I. Şerban, Prepeliţă (Honciu 79), G. Matei - Meza Colli - Malele (Mediop 65)
  • Rezerve: Greab - Turda, Barbu, Honciu, A. Popa, Năstăsie, Drăghici

Minutul 90+2: GOL VIITORUL! Moroiţă vede o lovitură aplicată de Gabi Matei lui Măţan, dictează penalty şi al doilea galben pentru piteştean, iar Ciobanu egalează sigur!




Minutul 61: GOL VIITORUL! O respingere greşită duce mingea la Gaztanaga, iar spaniolul prinde un şut de senzaţie pentru 1-2!


Minutul 57: GOL FC ARGEŞ! Malele pleacă pe contraatac, găseşte un şut inspirat la colţul scurt şi majorează avantajul echipei sale!


Minutul 46: A reînceput meciul de la Ovidiu, cu Ely Fernandes în locul lui Stoian.


Minutul 45+2: Pauză la Ovidiu, la finalul unei reprize în care Viitorul a arătat rău, în special după ieşirea vârfului de atac Luckassen.


Minutul 31: GOL FC ARGEŞ! Dusssaut îl faultează în careu pe Deslandes, iar Andrei Moroiţă, aflat la debutul său ca arbitru în Casa Liga 1, dictează penalty. Malele bate sigur, în stânga lui Cojocaru, şi deschide scorul!




Minutul 26: Schimbare la Viitorul: Luckassen, accidentat, e înlocuit cu Fernandez.


Minutul 3: Măţan creează o fază frumoasă, vrea şutul la colţul lung, dar ratează de puţin.


Cele mai importante faze ale duelului din Casa Liga 1, contând pentru etapa a opta a primului eşalon al fotbalului românesc vor fi redate live video pe site-ul www.looksport.ro.

Viitorul Constanţa se află înaintea meciului pe locul 11, cu 9 puncte acumulate în primele şapte etape din Casa Liga 1. Formaţia patronată de Gică Hagi este în creştere de formă faţă de startul sezonului, înregistrând două victorii, două egaluri şi o singură înfrângere în ultimele cinci partide din campionat.

FC Argeş, ocupanta penultimului loc în clasament (15), are doar patru puncte acumulate. Nou-promovata vine însă după prima victorie obţinută în Casa Liga 1, 1-0 pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, etapa trecută. Viitorul porneşte ca principală favorită, însă piteştenii au dovedit recent că nu sunt o pradă uşoară.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele