Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Viitorul - Gaz Metan Mediaş 1-0. Ciobanu a înscris din penalty, pe final de meci. Constănţenii ies din zona retrogradării

Superliga Publicat pe 20 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20126015/6/rps9873.jpg

 

Viitorul - Gaz Metan 1-0 (Ciobanu 82'), pe Look Sport

  • Viitorul: Cojocaru - R. Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, R. Boboc - G. Matei (Babunski 87'), C. Grameni, A. Ciobanu (Grădinaru 87') - F. Haită (Pitu 70'), Tsomou, Jo Santos (Ganea 58')
  • Gaz Metan: Pleşca - Yuri Matias, Baco, Horj - Butean, G. Moura, Alceus (Chamed 58'), R. Deaconu (Francisco Junior 58'), Velisar - S. Ciocan (Valente 26'), V. Morar (Ze Manuel 75')

Min. 90+4: S-a încheiat meciul! 1-0 pentru Viitorul.

Min. 90+2: Cartonaş galben pentru Yuri (Gaz Metan Mediaş)!

Min. 90+1: Cartonaşe galbene pentru Ze Manuel (Gaz Metan) şi Babunski (Viitorul).

Min. 87: Dublă schimbare la Viitorul! Au ieşit Ciobanu şi Matei, au intrat Grădinaru şi Babunski.

Min. 82: GOL pentru Viitorul! 1-0! A înscris Andrei Ciobanu, de la 11 metri.

Min. 79: Penalty pentru Viitorul! Ze Manuel l-a faultat în careu pe Boboc.

Min. 75: Schimbare la Gaz Metan! A ieşit Morar, a intrat Ze Manuel.

Min. 70: Schimbare la Viitorul! A ieşit Haită, a intrat Pitu.

Min. 70: Ocazie pentru Viitorul! Ganea i-a pasat lui Boboc în partea stângă, care a intrat în careu şi a şutat peste poartă.

Min. 66: Cartonaş galben pentru George Ganea, pentru o intrare foarte dură! Atacantul Viitorului putea fi eliminat.

Min. 62: Ocazie pentru Viitorul! Ciobanu a şutat excelent de la 18 metri de poartă, dar mingea s-a dus milimetric peste vinclu.

Min. 60: Cartonaş galben pentru Haită (Viitorul)!

Min. 58: Schimbări în ambele echipe! La Viitorul, a ieşit Jo Santos şi a intrat Ganea. La Gaz Metan, au ieşit Deaconu şi Alceus, au intrat Francisco Junior şi Chamed.

Min. 57: Ocazie pentru Gaz Metan! Morar a executat o lovitură liberă din partea stângă, dar mingea s-a dus peste poartă.

Min. 52: Cartonaş galben pentru Mladen, fundaşul Viitorului.

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! 0-0!

Min. 38: Ocazie mare pentru Viitorul! Încă un reflex superb al portarului Pleşca, după ce Tsoumou a lovit mingea cu genunchiul, din careul mic.

Min. 36: Ocazie mare pentru Viitorul! Pleşca a avut o intervenţie excelentă la şutul lui Tsoumou, din 6 metri.

Min. 26: Schimbare la Gaz Metan! A ieşit Ciocan, a intrat Valente.

Min. 25: Cartonaş galben pentru Vlad Morar (Gaz Metan)!

Min. 22: Ocazie pentru Gaz Metan! Deaconu a pătruns în careu din banda stângă şi a şutat la colţul lung, dar portarul Cojocaru a respins mingea în corner.

Min. 9: Prima fază importantă a meciului! Alceus (Gaz Metan) a şutat peste poartă de la marginea careului.

UPDATE 19:00 A început meciul de la Ovidiu!

Rezerve:

Viitorul: Căbuz - Pedroso, G. Ganea, Babunski, G. Buta, Dănuleasa, Grădinaru, L. Andronache, A. Pitu

Antrenor: Cătălin Anghel

Gaz Metan: I. Popa - Trif, R. Romeo, Chamed, Pambou, Santos Junior, Horşia, Francisco Junior, Da Silva Oliveira, R. Valente

Antrenor: Mihai Teja


Viitorul Constanţa şi Gaz Metan Mediaş se întâlnesc în etapa a 2-a a play-out-ului din Casa Liga 1. Partida este programată marţi de la ora 19:00 şi se vede pe Look Sport.

Cele două nu au câştigat în prima etapă din play-out. Constănţenii au pierdut cu UTA, la Arad, scor 0-1, în timp ce medieşenii au făcut 1-1 cu Voluntari, acasă. Gazdele de marţi trec printr-o situaţie extrem de slabă, având şapte meciuri la rând fără victorie. Mai mult, în ultimele patru partide au înregistrat eşecuri pe linie.

Viitorul n-a înscris în cinci dintre ultimele şase meciuri şi este pe loc de baraj. Constănţenii n-au retrogradat niciodată în Liga 2.

“Aşa se întâmplă când îţi pierzi încet-încet încrederea, nu mai există spirit de luptă. Jucătorii probabil că nu se mai simt responsabili de ceea ce fac, antrenorii se schimbă, iar pentru jucători e uşor să-şi găsească un alibi de fiecare dată. Nu mai există acea stare de spirit pe care trebuie să o ai într-o competiţie, nu poţi să faci lucrurile pe jumătate. Un profesionist îşi dă seama când dai 100% sau eşti şi tu pe acolo!

Dai impresia că-ţi faci treaba, dar nu te implici fizic şi mental. Sunt patru înfrângeri la rând, sunt probleme la nivel de jucători, la nivel de valoare individuală. A venit Anghel, dar e greu de identificat această echipă. În urmă cu un an-doi, chiar şi anul trecut, juca fotbal, construia, făcea imediat pressing. Era o echipă vie, care trăiau fenomenul fotbal”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la emisiunea Fotbal Look de la Look Sport.

Mediaş are un parcurs bun în ultimele patru partide. A strâns o victorie şi trei egaluri. În sezonul regulat, a câştigat ambele confruntări cu Viitorul. S-a impus cu 1-0 la Mediaş şi cu 2-0 la Constanţa.

Echipele probabile:

  • Viitorul: Cojocaru – Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei, Grameni, Ciobanu – Joalisson, Tsoumou, Grădinaru
  • Gaz Metan: Pleşca – Yuri, Baco, Horj – Butean, Chamed, Moura, Deaconu, Velisar – Plumbuitu, Morar
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele