Ultima oră
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid
Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul
Doi jucători ai Corvinului Hunedoara sunt doriţi în Superliga Doi jucători ai Corvinului Hunedoara sunt doriţi în Superliga
Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul Zinedine Zidane revine! A bătut palma cu noua echipă şi mai rămâne doar să semneze contractul
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV

VIDEO | Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CSA Steaua 0-2. Răsdan a reuşit o ‘dublă’! ‘Roş-albaştrii’ au maximum de puncte după două runde în Liga 2

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 10 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20353351/1/rps-4219.jpg

CSA Steaua a câştigat meciul din deplasare cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0, în etapa a doua din Liga 2, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. ‘Roş-albaştrii’ au maximum de puncte în clasament.

Florin Răsdan a înscris ambele goluri ale Stelei, în minutele 23 şi 65. Căpitanul i-a dedicat reuşitele antrenorului Daniel Opriţa, care a împlinit astăzi 40 de ani.

Aproximativ 2.000 de fani ai ‘roş-albaştrilor’ şi-au încurajat favoriţii pe arena din Târgu Jiu.


Viitorul Pandurii - CSA Steaua 0-2 (Răsdan 23', 65'), pe Look Sport+

  • Viitorul Pandurii: Moga - Buleică (cpt) (Ciul 73'), Core, Băican, Gogja - Dulca (Gîrbiţă 61'), Vulpe (Buţurcă 90+1'), Ţegle, Mitrică - Dodoi (V. Rusu 46'), Rus (Brînzan 73')
  • CSA Steaua: Balbărău - Oroian, Walace, Beţa, Ilie - Răsdan (Neacşu 80'), Mihăescu (Băjenaru 80'), Şt. Pacionel (Bărbulescu 46' (cpt)), E. Pacionel (Zaharia 70') - Huiban (Buhăescu 62'), Chipirliu

Rezerve neutilizate:

Viitorul Pandurii: Krupenschi – Copaci, Chelariu, Ruican. Antrenor: Cristian Lupuţ.

CSA Steaua: Iancu - Zătreanu, Bactăr, Călinţaru. Antrenor: Daniel Opriţa.


Min. 90+6: S-a încheiat meciul de la Târgu Jiu! Victorie clară pentru Steaua!

*Steaua a fost încurajată de câteva mii de fani la Târgu-Jiu, care au cântat pe toată durata partidei.

Min. 88: Ocazie pentru Viitorul Pandurii! Gîrbiţă a deviat mingea către colţul scurt, din 6 metri, dar Bălbărău a avut o paradă excelentă.

Min. 84: Dublă ocazie pentru Steaua! Neacşu a fost singur cu portarul, dar a şutat în Moga, apoi în bara transversală.

Min. 71: Ocazie pentru Steaua! Chipirliu a preluat mingea în careu şi a încercat să înscrie spectaculos, cu călcâiul.

Min. 65: GOL pentru Steaua! 0-2! A înscris Răsdan, după ce a depăşit un adversar şi a şutat către colţul lung.

Min. 62: Schimbare la Steaua! A ieşit Huiban, a intrat Buhăescu.

Min. 61: A doua schimbare la Viitorul Pandurii! A ieşit Dulca, a intrat Gîrbiţă.

Min. 59: Ocazie pentru Steaua! În urma unui corner, Răsdan a venit nemarcat şi a lovit mingea cu capul din 6 metri, peste poartă.

Min. 55: Ocazie pentru Steaua! În urma unei lovituri libere, Gogja a lovit mingea greşit şi a fost aproape de un autogol, dar portarul Moga a intervenit salvator şi a respins mingea peste poartă.

Min. 53: Ocazie pentru Steaua! Emilian Pacionel a şutat în forţă de la 18 metri, dar portarul Moga a respins mingea în corner.

Min. 46: A început repriza a doua! Câte o schimbare în cele două echipe! La Viitorul Pandurii, a ieşit Dodoi şi a intrat Rusu. La Steaua, a ieşit Ştefan Pacionel şi a intrat Bărbulescu, care a preluat banderola de căpitan de la Răsdan.

Min. 45+2: S-a încheiat prima repriză! Avantaj minim pentru Steaua!

Min. 45+2: Cartonaş galben pentru Ţegle (Viitorul Pandurii)!

Min. 43: Ocazie pentru Steaua! Chipirliu a driblat mai mulţi adversari, a pătruns în careu, dar portarul Moga a ieşit excelent şi a degajat mingea.

Min. 39: Chipirliu a cerut un penalty, dar a primit cartonaşul galben pentru simulare. Pe reluare se poate observa că a existat un contact între Buleică şi Chipirliu.

Min. 26: Ocazie pentru Steaua! Huiban a şutat pe lângă poartă, din afara careului, lateral stânga.

Min. 23: GOL pentru Steaua! 0-1! A înscris Răsdan, cu un voleu din 10 metri, după centrarea perfectă a lui Adrian Ilie, din banda stângă.

Căpitanul Stelei i-a dedicat golul antrenorului Daniel Opriţa, care astăzi împlineşte 40 de ani.

Min. 12: Ocazie mare pentru Viitorul Pandurii! Buleică a centrat din dreapta pentru Mitrică, dar lovitura de cap a acestuia a fost modestă.

UPDATE 19:00 A început meciul de la Târgu Jiu!


În prima etapă a sezonului, CSA Steaua s-a impus pe teren propriu cu Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 1-0. Chipirliu a înscris în minutul 79.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a ratat victoria cu FC Braşov, scor 2-2, deşi a condus la pauză cu 2-0. Mitrică (16’) şi Băican (43’) au înscris pentru gorjeni, în timp ce Sabău (58’) şi Popa (71’) au marcat pentru braşoveni.

Va fi prima confruntare din istorie între Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi CSA Steaua. 

Echipele probabile:

Viitorul Pandurii: Moga – Buleică (cpt.), Al. Băican, Core, Godja – Brînzan, Vulpe – Al. Dulca, Cip. Rus, Mitrică – Dodoi. Antrenor: Cristian Lupuţ.

CSA: Bălbărău – Călinţaru, Walace, Bactăr, Ad. Ilie – Zătreanu, Bărbulescu (cpt.), Al. Zaharia, Răsdan – Buhăescu, Chipirliu. Antrenor: Daniel Opriţa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele