Ultima oră
Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga Ar putea fi lovitura verii în fotbalul românesc! Alex Cicâldău e dorit înapoi în Superliga
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare

ULTIMA ORĂ | Meciul Viitorul - Poli Iaşi 0-0, întrerupt în minutul 69 din cauza ceţii, va fi reprogramat! Partida va începe din minutul 1

Superliga Publicat pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20000684/5/a3.png

 

UPDATE 17:00 Arbitrii şi cele două echipe au ieşit pe teren şi au stabilit că nu se poate juca din cauza ceţii. Prin urmare, partida va fi amânată pentru o dată ce va fi stabilită în zilele următoare. În plus, meciul nu va fi reluat din minutul 69, ci va începe din minutul 1.

Totodată, cartonaşele galbene acordate ieri, în cele 69 de minute de joc, vor fi anulate. Cele două echipe vor putea să alinieze alte formule de start.


UPDATE 16:00 Partida nu se poate relua nici marţi, la ora stabilită iniţial. Ceaţa persistă, iar oficialii au decis decalarea restartului, pentru ora 17:00!


Meciul dintre Viitorul şi Poli Iaşi, întrerupt în minutul 69 din cauza ceţii dense, se va relua marţi, de la ora 16:00, live pe Look Sport!

După o oră în care cele două echipe au stat la vestiare în aşteptarea unui verdict, arbitrul Andrei Chivulete le-a rechemat pe gazon, unde le-a transmis celor doi jucători că aceste condiţii meteo nu pot permite desfăşurarea meciului. Astfel, duelul se va relua marţi, de la ora 16:00, când se vor juca ultimele 21 de minute.

Viitorul - Poli Iaşi 0-0

  • Viitorul: Cojocaru – Dussaut, Dobrosavlevici, Mladen, Benzar – Ciobanu, Artean, Matei – Măţan, Sabala (G. Ganea 46), Grădinaru.
  • Iaşi: Brănescu – Buşu, Frăsinescu, Baxevanos, Onea – Mihalache, Vanzo – M. Stan (Popadiuc 2), Passaglia, Vega – Djuranovic.

UPDATE ora 22:57: La fix o oră de la întrerupere, arbitrul Andrei Chivulete a rechemat echipele pe gazon, apoi a fluierat finalul partidei. Meciul se va relua marţi, de la ora 16:00!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20000684/8/a4.png


Minutul 69: Arbitrul Andrei Chivulete opreşte meciul din cauza ceţii! Pentru că vizibilitatea e redusă, centralul i-a chemat la o discuţie pe cei doi căpitani, apoi a trimis echipele la vestiare. Regulamentul prevede 15 minute de aşteptare şi, dacă ceaţa nu dispare, meciul se va relua mâine.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20000684/5/a3.png


Minutul 63: Ocazie Viitorul! Măţan are o şansă bună, dar şutul său din apropiere se duce pe lângă.


Minutul 55: În timp ce ceaţa se aşterne peste stadionul din Ovidiu, Viitorul preia conducerea jocului, dar posesia ei merge prea mult în lateral şi acţiunile sunt în general blocate uşor de defensiva ieşeană.


Minutul 46: Începe repriza a doua, iar Rednic mizează pe Ganea în locul lui Sabala.


Minutul 31: Din nou Ciobanu! Internaţionalul de tineret mai trimite un şut puternic de la distanţă, de această dată puţin peste.


Minutul 25: Sub semnul echilibrului. Niciuna dintre cele două echipe nu a riscat foarte mult în prima jumătate a reprizei, iar rezultatul e un meci strâns, cu puţine ocazii şi multe dueluri dincolo de limita regulamentului.


Minutul 5: Ocazie a Viitorului. Benzar pasează spre Ciobanu, mijlocaşul trage din prima, dar o face aproape de Brănescu şi goalkeeper-ul ieşean reţine mingea.


Minutul 2: Tânărul Mihai Stan e înlocuit cu Doru Popadiuc.


Partida dintre Viitorul şi Poli Iaşi, din etapa a 24-a din Casa Liga 1, e în direct pe Look Sport, de la 20:30.

Viitorul şi Poli Iaşi sunt două dintre cele mai slabe echipe ale campionatului, în ultimele etape. Ambele au probleme, fiind practic resemnate cu faptul că vor juca în play-out şi că se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare. Viitorul e pe locul 13, cu 25 de puncte în 23 de meciuri, în timp ce moldovenii sunt pe ultima poziţie, a 16-a, cu numai 16 puncte.

Totuşi, Viitorul a mărit plafonul salarial în această perioadă de criză 

Viitorul are opt meciuri fără victorie în campionat, ultimele trei au fost pierdute. Are parte de un nou sezon slab în Casa Liga 1, motiv pentru care finanţatorul Gică Hagi a luat o decizie prin care să scoată echipa din această pasă. Concret, ultimele informaţii aduc în discuţie mărirea plafonului salarial la echipa din Constanţa, pentru ca jucătorii să fie mai motivaţi.

Astfel, s-a ajuns şi la remuneraţii importante, potrivit Ziare, iar Virgil Ghiţă va lua de acum înainte nu mai puţin de 14.000 de euro pe lună! Până acum, salariile de la Viitorul nu săreau de 5.000 de euro.

Informaţia vine la scurt timp după ce s-a aflat că Viitorul va mai da un tun pe piaţa transferurilor. Formaţia dobrogeană a mai reuşit un transfer de senzaţie. Alexandru Măţan (21 de ani), unul din cei mai tehnici jucători din Casa Liga 1, va pleca în Statele Unite ale Americii.

Măţan va fi jucătorul celor de la New York City. Americanii vor plăti 1,5 milioane de euro, pentru jucătorul care a bifat 23 de prezenţe şi 5 goluri în acest sezon.

Echipele probabile:

  • Viitorul: Cojocaru- Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc- Matei, Artean, Ciobanu- Grădinaru, Ganea, Jo Santos
  • Poli Iaşi: Brănescu – Cană, Mihalache, Popa, Baxevanos- Găitan, De Iriondo, Stan- Flores, Zajmovic, Vega

În tur, Viitorul a câştigat cu 3-0. 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele