Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Villarreal – Arsenal 2-1. ”Tunarii” îşi păstrează şansele de calificare în finala Europa League după un penalty cotroversat validat de VAR

Europa League Publicat pe 30 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20144004/12/179473328-10159883893130832-956383228059321640-n.jpg

Villarreal – Arsenal 2-1 (Trigueros 5, Albiol 29 / Pepe 73)

Echipele de start:


Min. 90 + 5: Fluier final! Villarreal învinge în manşa tur a semifinalelor UEL Arsenal cu 2-1. 

Min. 77: Se restabileşte egalitatea numerică! Capoue de la Villarreal vede al doilea galben şi este scos de pe tren pe targă, deşi el a faultat. 

Min. 73: GOL ARSENAL! Pepe transformă lovitura de pedeapsă, iar ”tunarii” revin în meci, deşi se află în inferioritate numerică. Faza penalty-ului a fost extrem de controversată.

Min. 66: Ocazie pentru Villarreal!

Min. 61: Ocazie pentru Villarreal!

Min. 57: Arsenal rămâne în 10 oameni! Ceballos vede al doilea galben.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 35: Arbitrul se răzgândeşte prin VAR şi anulează penalty-ul acordat pentru Arsenal pentru un henţ la Pepe.

Min. 29: GOL Villarreal! Albiol trimite în poarta goală, după o prelungire cu capul a lui Moreno. Spaniolii conduc cu 2-0. 

Min. 27: Villarreal cere lovitură de la 11 metri!

Min. 5: GOL Villarreal! Trigueros trage din prima, pe jos, la colţul lung şi în forţă, şi îl învinge pe Leno. Spaniolii conduc cu 1-0. 

Min. 1: A început meciul!


Villarreal şi Arsenal se întâlnesc în turul semifinalelor Europa League, joi de la ora 22:00. Partida din Spania e transmisă de Look Sport.

Villarreal a trecut uşor de Dinamo Zagreb în sferturile de finală, deşi se părea că dubla îi va pune probleme. Croaţii o scoseseră din competiţie pe Tottenham, iar ”submarinul galben” nu era sigur de calificarea mai departe de o manieră aşa de clară. A trecut însă cu 3-0, câştigând ambele meciuri.

Arsenal a avut probleme în tur cu Slavia Praga. A făcut doar 1-1 pe teren propriu, dar a forţat şi a câştigat de o manieră clară, cu scorul de 4-0. Şi Villarreal şi Arsenal au însă probleme înaintea meciului direct, pentru că  nu au câştigat în ultimele două partide.

Spaniolii au cedat cu 1-2 cu Alaves şi cu 1-2 cu Barcelona, în timp ce ”tunarii” au făcut 1-1 cu Fulham şi 0-1 cu Everton, în campionat.

Arsenal s-a retras din proiectul Super Liga Europei 

Tehnicianul echipei Arsenal, Mikel Arteta, a declarat că patronul clubului, Stan Kroenke, şi-a cerut iertare după retragerea din Super Liga Europei, informează bbc.com.

Arteta a precizat că suporterii au transmis “cel mai puternic mesaj” că se opun Super Ligii. Antrenorul a menţionat că el a vorbit cu Kroenke şi cu preşedintele executiv Vinai Venkatesham, iar acesta din urmă a vorbit cu jucătorii.

Proprietarii au responsabilitatea maximă de a conduce clubul de fotbal şi ei au spus: ‘scuze că am afectat echipa, am făcut-o fără capacitatea de a comunica într-un mod diferit mai devreme şi vă rog să le transmiteţi mesajul meu jucătorilor – este tot ce pot cere”, a explicat Arteta.

Tehnicianul a declarat că el a aflat vestea creării Super Ligii Europei cu puţin înainte să apară în presă. “Apoi totul a scăpat de sub control şi lumea a reacţionat într-un mod unit. Nu a fost vreme să ne gândim prea mult şi să se evalueze ceva pentru că atunci când s-a aflat, deja a venit peste un tsunami şi pur şi simplu i-a pus capăt. Vinai a vorbit cu mine şii mi-a explicat un pic ce se întâmpla. A fost foarte clar şi transparent cu mine. Înţeleg de ce noi nu ştiam, nu eram implicaţi în decizie”.

Şase cluburi din Anglia, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea, două din Italia, AC Milan şi Inter Milano, şi unul din Spania, Atletico Madrid, au renunţat oficial la Super Liga Europei, la 48 de ore de la anunţul înfiinţării. Dintre fondatori, au mai rămas trei grupări, Juventus, Real Madrid şi FC Barcelona, care nu au renunţat oficial la proiect.

Echipele probabile:

  • Villarreal: Asenjo – Foyth, Albiol, Torres, Moreno – Chukwueze, Capoue, Parejo, Trigueros – Moreno, Alcacer
  • Arsenal: Leno – Chambers, Holding, Mari, Xhaka – Thomas, Ceballos – Saka, Rowe, Pepe – Nketiah
mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele