Ultima oră
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar
NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare
VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Neluţu Sabău, fără victorie de 3 etape VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Neluţu Sabău, fără victorie de 3 etape
"Am fugit de acasă, am dormit o noapte în lift". Motivul pentru care Mihai Stoica a recurs la un gest extrem "Am fugit de acasă, am dormit o noapte în lift". Motivul pentru care Mihai Stoica a recurs la un gest extrem

VIDEO | Villarreal – Barcelona 1-2, la Look Sport+. Soarta meciului a fost rezolvată în câteva minute

Barcelona Publicat pe 25 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20133094/9/fc-barcelona.jpg

Formaţia FC Barcelona a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Villarreal, într-un meci din etapa a XXXII-a a campionatului Spaniei.

Gazdele au condus prin golul marcat de Chukwueze, în minutul 27.

Pentru FC Barcelona a înscris Griezmann, în minutele 28 şi 35.

În minutul 66, de la Villarreal a fost eliminat Trigueros.

Tot în LaLiga, Huesca a pierdut confruntarea cu Getafe, scor 0-2 (Unal 20’, 51’).

Partidele Celta Vigo – Osasuna, FC Sevilla – Granada şi Athletic Bilbao – Atletico Madrid au loc tot duminică, iar confruntarea Eibar – Real Sociedad se va disputa luni.

Villarreal – Barcelona 1-2 (Chukwueze 27 / Griezmann 28, 35)

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20133094/3/barcelona-echipe-de-start.png

Foto: Flashscore

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20133094/4/rezerve-barcelona.png

Min. 90: Fluier final! Barcelona câştigă cu 2-1 pe terenul lui Villarreal.

Min. 65: Trigueros vede cartonaşul roşu direct pentru o intrare dură la Lionel Messi.

Min. 46: A început a doua repriză! 

Min. 45: La pauză Barcelona conduce cu 2-1 pe terenul lui Villarreal. 

Min. 35: GOL Barcelona! Fundaşul Foyth comite o eroare incredibilă şi practic îi dă o pasă de gol lui Antoine Griezmann. Francezul trage din prima, suficient de plasat pentru a-l învinge pe Asenjo în situaţie 1 vs 1. Barcelona întoarce scorul în favoarea sa în doar 8 minute.

Min. 28: GOL Barcelona! La nici 30 de secunde de la deschiderea scorului, catalanii reuşesc o fază aproape identică. Mingueza îl găseşte pe Antoine Griezmann, care scapă singur cu portarul Asenjo. Francezul finalizează cu o scăriţă de efect şi aduce egalarea rapid pentru catalani.

Min. 27: GOL Villarreal! Chukwueze primeşte o pasă foarte bună de la Pau Torres, Jori Alba alunecă, iar mijlocaşul ”submarinului galben” scapă singur cu portarul Marc Andre ter Stegen, pe care îl driblează şi trimite în poarta goală.

Min. 1: A început meciul! 


Partida dintre Villarreal şi Barcelona se joacă duminică, de la 17:15, în direct la Look Sport+. Fazele cele mai importante ale meciului contând pentru etapa a 32-a din La Liga vor fi redate în format live video de către site-ul www.looksport.ro.

VIDEO | Villarreal – Barcelona se vede la Look Sport+, duminică, de la 17:15. ”Submarinul galben” vrea să îi scufunde pe ”extratereştri”

Ambele formaţii sunt în cautarea unei victorii, ceea ce anunţă un meci disputat. Barcelona are nevoie de un succes pentru a se menţine în lupta pentru titlu cu granzii Madridului, Real şi Atletico, în timp ce ”submarinul galben” se luptă pentru un loc în Europa League cu Real Sociedad şi Betis.

Statistica ultimelor zece meciuri din La Liga este nemiloasă cu echipa gazdă. Barcelona s-a impus de şapte ori în ultimele zece întâlniri dintre cele două formaţii, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.

În meciul tur, catalanii s-au distrat pe teren propriu cu un 4-0 fără drept de apel. Ansu Fati cu o dublă, Lionel Messi cu un gol şi un autogol al lui Pau Torres au consimţit succesul blaugrana în faţa Villarrealului, care s-a impus ultima dată contra Barcelonei în 2008, pe Camp Nou, cu scorul de 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele