Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Vinicius şi Mariano Diaz au fost decisivi în El Clasico, iar Real Madrid e din nou lider! Ter Stegen a fost cel mai bun de la Barca

Fotbal Internațional Publicat pe 1 mar 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19286384/1/vinicius.jpg
Real Madrid a câştigat în această seară EL Clasico, 2-0 cu Barcelona. Madrilenii nu mai câştigaseră împotriva marii rivale, în campionat, din 25 octombrie 2014. Victoria obţinută în această seară îi readuce pe fotbaliştii lui ZIdane pe primul loc în La Liga.
 
Madrilenii au controlat prima repriză, însă marile ocazii au fost la poarta lui Courtois. Griezmann a irosit prima situaţie bună în minutul 21, iar Arthur a ratat o ocazie monumentală, însă Courtois le-a salvat pe gazde, aşa cum avea să o facă şi 4 minute mai târziu, când a venit rândul lui Messi să-l facă mare pe portarul belgian. Real a răspuns cu ocaziile lui Kroos (minutul 29) şi Vinicius (37), dar tabela a rămas imaculată după primele 45 de minute de joc.
 
După reluare, Ter Stegen a fost eroul catalanilor. A salvat un gol ca şi făcut la execuţia lui Isco (55) şi Benzema (63), dar nu a mai putut să facă nimic în faţa lui Vinicius, care a reuşit să deschidă scorul în minutul 71.
 
Barcelona a încercat să revină, iar Pique, în minutul 83, a fost aproape de golul egalizator, însă balonul trimis de fundaşul echipei blaugrana a ocolit poarta lui Courtois. În replică, autorul golului, Vinicius, putea închide meciul şi realiza „dubla”, dar Ter Stegen a fost din nou magistral. Şi totuşi, germanul a fost învins din nou, în minutele suplimentare, când nou intratul Mariano Diaz a marcat dintr-un unghi imposibil şi a stabilit scorul final, 2-0 pentru Real. 
După acest succes, madrilenii revin pe primul loc cu 56 de puncte, iar Barcelona cade pe poziţia secundă, având cu un punct mai puţin.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri