VIDEO | VINTILĂ PUNE TUNURILE PE ARBITRU. „AU FOST TREI FAULTURI GROSOLANE CARE NU S-AU DAT” - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | VINTILĂ PUNE TUNURILE PE ARBITRU. „AU FOST TREI FAULTURI GROSOLANE CARE NU S-AU DAT”

FCSB a câștigat la Botoșani (2-0), dar antrenorul Bogdan Argeș Vintilă are o nemulțumire. Atenționat de arbitrul Iulian Călin pentru protestele sale repetate, Vintilă l-a luat la final în colimator pe acesta.

„M-am calmat imediat după ce am luat cartonașul. Eram foarte iritat, pentru că au fost trei faulturi grosolane care nu s-au dat. După aceea mi-am cerut scuze, pentru că m-a furat un pic valul ș nu e normal, nu trebuie să fiu nervos. M-am enervat pentru că erau situații simple, clare, la un metru de mine și arbitrul a dictat invers”, a spus antrenorul celor de la FCSB, în direct la emisiunea Fotbal Look, la postul de televiziune Look Plus.

Tehnicianul a vorbit și despre jucătorii de la FCSB care ar merita, în opinia sa, să fie chemați de selecționerul Cosmin Contra la echipa națională. „Din punctul meu de vedere, Creţu, Panţâru… Acum pot să spun, înainte de joc nu am vrut, pentru că se umflau prea tare jucătorii mei, dar Creţu, Panţîru, Ovidiu Popescu, Coman, Tănase, Man, oricare dintre ei poate să facă parte din lotul naţionalei. Repet, să facă parte din lotul naţionalei, nu spun să joace titular sau să ia locul altcuiva. Eu spun că sunt jucători care în momentul ăsta liniştit pot să joace la echipa naţională”, a mai afirmat Vintilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine