Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

VIDEO | VINTILĂ, UN ANTRENOR FERICIT DUPĂ CE FCSB A CÂŞTIGAT LA IAŞI. CE SPUNE DESPRE MAN

Video Publicat pe 3 dec 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19232071/1/atges-vintila.jpg

FCSB s-a impus la limită în Copou, 2-1 cu Poli Iaşi, iar antrenorul Bogdan Argeş Vintilă şi-a lăudat jucătorii la flash interviul de după meci.

„Băieţii merită toate felicitările, au dat dovadă de sacrificiu şi luptă. Ne-am creat foarte multe ocazii, puteam să mai marcăm, dar e frumos când se termină cu o victorie. Le-am spus fundaşilor că au un jucător cu experienţă, care inventează goluri şi din păcate nu m-am înşelat, dar e bine că echipa a reuşit să revină", a declarat Vintilă pentru Look Plus.

Tehnicianul FCSB-ului a vorbit şi despre reuşita lui Dennis Man, din minutul 90+2, graţie căreia bucureştenii au plecat cu toate cele 3 puncte de la Iaşi.

„Dennis, în momentul acesta, este jucătorul nostru, trebuie să-şi facă treaba la club. Mă bucur foarte mult pentru el, că a marcat. Ştiu că îşi dorea foarte mult şi chiar i-am recomandat să fie mai liniştit, că golul vine. Nu trebuie să-l caute el, pentru că atunci nu-ţi iese. Vine golul şi a venit, exact un gol de 3 puncte, un gol super”, a adăugat Vintilă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele