VIDEO | VINTILĂ, UN ANTRENOR FERICIT DUPĂ CE FCSB A CÂȘTIGAT LA IAȘI. CE SPUNE DESPRE MAN - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO | VINTILĂ, UN ANTRENOR FERICIT DUPĂ CE FCSB A CÂȘTIGAT LA IAȘI. CE SPUNE DESPRE MAN

FCSB s-a impus la limită în Copou, 2-1 cu Poli Iași, iar antrenorul Bogdan Argeș Vintilă și-a lăudat jucătorii la flash interviul de după meci.

„Băieţii merită toate felicitările, au dat dovadă de sacrificiu şi luptă. Ne-am creat foarte multe ocazii, puteam să mai marcăm, dar e frumos când se termină cu o victorie. Le-am spus fundaşilor că au un jucător cu experienţă, care inventează goluri şi din păcate nu m-am înşelat, dar e bine că echipa a reuşit să revină”, a declarat Vintilă pentru Look Plus.

Tehnicianul FCSB-ului a vorbit și despre reușita lui Dennis Man, din minutul 90+2, grație căreia bucureștenii au plecat cu toate cele 3 puncte de la Iași.

„Dennis, în momentul acesta, este jucătorul nostru, trebuie să-şi facă treaba la club. Mă bucur foarte mult pentru el, că a marcat. Ştiu că îşi dorea foarte mult şi chiar i-am recomandat să fie mai liniştit, că golul vine. Nu trebuie să-l caute el, pentru că atunci nu-ţi iese. Vine golul şi a venit, exact un gol de 3 puncte, un gol super”, a adăugat Vintilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine