Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

VIDEO | Vlad Chiricheş, intervenţie ciudată în Sassuolo - Verona 2-4. Cum le-a făcut un penalty cadou adversarilor

Serie A Publicat pe 16 ian 2022
mail-share icon Email

Vlad Chiricheş (32 de ani) a fost protagonistul unui moment ciudat, duminică, în direct la Look Sport+, în repriza a doua a meciului pierdut de Sassuolo pe teren propriu, 2-4 cu Verona în etapa a 22-a din Serie A. Fundaşul român a comis un penalty, în minutul 55, când a atins mingea cu mâna în timpul unui duel cu Giovanni Simeone.
După o repriză în care Chiricheş a jucat decent, în ciuda celor două goluri primite de echipa sa, Sassuolo a revenit în meci în minutul 54, prin golul lui Scamacca. La puţin timp de la reuşita de 1-2, Chiricheş a negociat prost ceea ce trebuia să fie un duel umăr la umăr cu fiul lui Diego Simeone şi, dacă arbitrul Prontera nu a văzut ilegalitatea în timp real, VAR a intervenit. Sistemul de arbitraj video a decis că sunt circumstanţe suficiente pentru a acorda un penalty oaspeţilor, iar cehul Barak a punctat pentru 3-1.
 
Până la urmă, Sassuolo - Verona s-a terminat 2-4, rezultat care-i urcă pe oaspeţi peste echipa lui Chiricheş. În timp ce Sassuolo rămâne cu 28 de puncte, Verona ajunge la 30.

Partidele Venezia – Empoli, AS Roma – Cagliari şi Atalanta – Inter Milano au loc tot duminică, iar confruntările Bologna – Napoli, AC Milan – Spezia şi Fiorentina – Genoa se vor disputa luni.

Lider în clasament este Inter Milano, cu 49 de puncte, urmată în top 3 de AC Milan – 48 de puncte şi Napoli – 43 de puncte. Sassuolo este pe 11, cu 28 de puncte, în timp ce Verona este pe 10, cu 30 de puncte.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele