Ultima oră
Real Madrid e pregătită să facă o mutare spectaculoasă în vară! Oferă 115 milioane de euro pentru un mijlocaş de top Real Madrid e pregătită să facă o mutare spectaculoasă în vară! Oferă 115 milioane de euro pentru un mijlocaş de top
Man şi Coman, la super ofertă! Cât cere Becali pe perlele sale: "Îi dau şi cu atât!" Man şi Coman, la super ofertă! Cât cere Becali pe perlele sale: "Îi dau şi cu atât!"
Un fost mare sportiv a decedat din cauza COVID-19! Un fost mare sportiv a decedat din cauza COVID-19!
VIDEO | Giani Kiriţă nu îl consideră "trădător" pe Nistor: "El a fost vândut" VIDEO | Giani Kiriţă nu îl consideră "trădător" pe Nistor: "El a fost vândut"
De ce a plecat Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic, după event! Motivul real De ce a plecat Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic, după event! Motivul real
Ce echipe joacă in campionatul Belarusului? Ce echipe joacă in campionatul Belarusului?

VIDEO | VOLUNTARIUL RESPIRĂ! ILFOVENII AU ÎNVINS CHINDIA ŞI ÎNCEP SĂ ADUNE VICTORILE

Video Publicat pe 14 feb 2020
mail-share icon Email

FC Voluntari s-a impus în această seară la Ploieşti, 2-1 cu Chindia şi a ajuns la al doilea succes consecutiv cu acelaşi scor, după cel înregistrat runda trecută, cu Dinamo. În direct pe Look Sport, oaspeţii au deschis scorul prin Gheorghe, încă din minutul 8. Dâmboviţenii au egalat cu 8 minute înainte de final, când Ioniţă l-a învins pe Cojocaru, însă Voluntariul a dat lovitura în minutele suplimentare, când Ţîră a adus încă 3 puncte pentru ilfoveni.

După acest succes, FC Voluntari acumulează 17 puncte, dar rămâne ultima în clasament. Învinsa ilfovenilor, Chindia Târgovişte, e pe 11 şi are 24 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele