Ultima oră
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”

VIDEO | VOLUNTARIUL RESPIRĂ! ILFOVENII AU ÎNVINS CHINDIA ŞI ÎNCEP SĂ ADUNE VICTORILE

Video Publicat pe 14 feb 2020
mail-share icon Email

FC Voluntari s-a impus în această seară la Ploieşti, 2-1 cu Chindia şi a ajuns la al doilea succes consecutiv cu acelaşi scor, după cel înregistrat runda trecută, cu Dinamo. În direct pe Look Sport, oaspeţii au deschis scorul prin Gheorghe, încă din minutul 8. Dâmboviţenii au egalat cu 8 minute înainte de final, când Ioniţă l-a învins pe Cojocaru, însă Voluntariul a dat lovitura în minutele suplimentare, când Ţîră a adus încă 3 puncte pentru ilfoveni.

După acest succes, FC Voluntari acumulează 17 puncte, dar rămâne ultima în clasament. Învinsa ilfovenilor, Chindia Târgovişte, e pe 11 şi are 24 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele