Ultima oră
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | WEEKEND PERFECT LA POSTURILE LOOK. CELE MAI TARI MECIURI PE CARE N-AI CUM SĂ LE RATEZI

Bundesliga Publicat pe 10 sep 2019
mail-share icon Email

Real Madrid, Barcelona, Juventus, PSG, Bayern şi Dortmund sunt marile forţe ale continentului care vor juca în acest sfârşit de săptămână, în direct la posturile de televiziune LOOK.

Marile rivale Real şi Barcelona vor înfrunta Levante, respectiv Valencia. Real - Levante este sâmbătă, de la ora ora 14.00, în direct pe LOOK PLUS, iar Barcelona - Valecia se joacă în aceeaşi zi, de la ora 22.00, şi se vede la LOOK SPORT.

Părăsind Spania, ajungem în Italia, acolo unde Juve, cu Ronaldo pe teren, are o deplasare grea la Florenţa. Fiorentina - Juventus va fi transmis în direct de LOOK PLUS, sâmbătă, de la ora 16.00. Bundesliga programează în acest weekend două derby-uri. Confruntarea dintre Dortmund şi Leverkusen, sâmbătă, de la ora 16.30, pe LOOK SPORT, deschide seria. Campioana en titre, Bayern, va juca la Leipzig, un meci extrem de complicat, tot sâmbătă, dar de la 19.30, dar pe LOOK SPORT 2. În Franţa vecină, o altă mare forţă a Europei, PSG, încearcă să facă uitat startul de sezon palid şi eşecul din faţa lui Rennes. Sâmbătă, de la 18.00, în direct pe LOOK PLUS, Mbappe şi colegii săi vor întâlni pe Strasbourg.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele