VIDEO | WEEKEND PERFECT LA POSTURILE LOOK. CELE MAI TARI MECIURI PE CARE N-AI CUM SĂ LE RATEZI - LOOKSPORT
Skip to content
Bundesliga La Liga Liga I Ligue 1 Noutăți Serie A Video

VIDEO | WEEKEND PERFECT LA POSTURILE LOOK. CELE MAI TARI MECIURI PE CARE N-AI CUM SĂ LE RATEZI

Real Madrid, Barcelona, Juventus, PSG, Bayern și Dortmund sunt marile forțe ale continentului care vor juca în acest sfârșit de săptămână, în direct la posturile de televiziune LOOK.

Marile rivale Real și Barcelona vor înfrunta Levante, respectiv Valencia. Real – Levante este sâmbătă, de la ora ora 14.00, în direct pe LOOK PLUS, iar Barcelona – Valecia se joacă în aceeași zi, de la ora 22.00, și se vede la LOOK SPORT.

Părăsind Spania, ajungem în Italia, acolo unde Juve, cu Ronaldo pe teren, are o deplasare grea la Florența. Fiorentina – Juventus va fi transmis în direct de LOOK PLUS, sâmbătă, de la ora 16.00. Bundesliga programează în acest weekend două derby-uri. Confruntarea dintre Dortmund și Leverkusen, sâmbătă, de la ora 16.30, pe LOOK SPORT, deschide seria. Campioana en titre, Bayern, va juca la Leipzig, un meci extrem de complicat, tot sâmbătă, dar de la 19.30, dar pe LOOK SPORT 2. În Franța vecină, o altă mare forță a Europei, PSG, încearcă să facă uitat startul de sezon palid și eșecul din fața lui Rennes. Sâmbătă, de la 18.00, în direct pe LOOK PLUS, Mbappe și colegii săi vor întâlni pe Strasbourg.

Un comentariu pentru “VIDEO | WEEKEND PERFECT LA POSTURILE LOOK. CELE MAI TARI MECIURI PE CARE N-AI CUM SĂ LE RATEZI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine