Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

VIDEO | Werder - Heidenheim 0-0. Echipa din Bundesliga 2 a devenit favorită la promovare, după remiza albă de la Bremen

Fotbal Publicat pe 2 iul 2020
mail-share icon Email

Werder Bremen riscă să retrogradeze, după semieşecul înregistrat pe teren propriu cu Heidenheim, 0-0, în prima manşă a barajului pentru menţinerea în Bundesliga.

Heidenheim, echipă care a terminat surprinzător pe locul 3 în Bundesliga 2, a reuşit să închidă perfect spaţiile, astfel că marile ocazii au lipsit aproape cu desăvârşire. De altfel, amvele echipe au avut doar câte o situaţie imensă, fiecare în minutele suplimentare. S-a terminat însă echitabil, 0-0, iar pentru ca situaţia să fie şi mai îngrijorătoare pentru Werder, finlandezul Niklas Moisander a văzut al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, astfel că va lipsi în meciul care va decide care dintre cele două echipe va juca în sezonul viitor în Bundesliga.

Returul se va disputa luni, la Heidenheim, iar gazdele sunt acum favorite să promoveze, graţie remizei albe din deplasare.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele