Ultima oră
Cavani, propus la Real Madrid Cavani, propus la Real Madrid
”S-a dus, gata, e în spate”. Reacţia lui Ilie Năstase după succesul Simonei Halep de la Roma ”S-a dus, gata, e în spate”. Reacţia lui Ilie Năstase după succesul Simonei Halep de la Roma
Luis Rubiales a fost reales preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal Luis Rubiales a fost reales preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal
Premiul pe care Halep îl va încasa după triumful de la WTA Roma Premiul pe care Halep îl va încasa după triumful de la WTA Roma
Simona Halep, reacţie superbă la adresa Karolinei Pliskova: "Să te recuperezi repede! Probabil ne vom întâlni din nou la Roland Garros, în finală" Simona Halep, reacţie superbă la adresa Karolinei Pliskova: "Să te recuperezi repede! Probabil ne vom întâlni din nou la Roland Garros, în finală"
Remiză pentru echipa lui Olăroiu în campionatul Chinei Remiză pentru echipa lui Olăroiu în campionatul Chinei

VIDEO | Women Rally e campionatul pasionatelor de viteză din România. 40 de participante la start în ultima etapă

Auto Publicat pe 30 iul 2020
mail-share icon Email

Raliul nu este doar pentru bărbaţi. Femeile şi-au făcut propria lor competiţie. Anul acesta au fost la start 40 de doamne.

Laura Savu a practicat karting în copilărie. Iar pasiunea pentru motoare a făcut-o să organizeze o competiţie de raliu exclusiv pentru femei. Are loc în mai multe oraşe din România. Cu experienţă sau fără, doamnele sunt aşteptate la linia de start.

Am unit femeile curajoase. Se pare că îşi doreau mult o competiţie automobilistică.

Relatările domnilor de pe margine sunt extraordinare, lucru care cel puţin pe mine m-a încântat foarte tare admiraţia lor şi faptul că spuneau unii dintre ei că ei nu s-au aşteptat vreodată ca femeile să conducă atât de bine, unele chiar conduc mai bine decât bărbaţii, spune Laura Savu, organizator Woman Rally.

Noutatea anului 2020 este clasa maşinilor electrice. Cosmina este o participantă veche a competiţiei. Anul trecut s-a clasat pe locul 3.

Anul trecut am participat la toate etapele. Mi s-a părut o experienţă super faină. Am avut emoţii la început, dar odată ce am luat startul adrenalina şi-a făcut loc şi am uitat de tot”, spune Cosmina Măcicăşan.

Următoarea etapă are loc la Bucureşti, iar înscrierile au început.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto

Ultimele articole Toate articolele