Ultima oră
George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin
Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”

Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”

VIDEO | Women Rally e campionatul pasionatelor de viteză din România. 40 de participante la start în ultima etapă

Auto-Moto Publicat pe 30 iul 2020
mail-share icon Email

Raliul nu este doar pentru bărbaţi. Femeile şi-au făcut propria lor competiţie. Anul acesta au fost la start 40 de doamne.

Laura Savu a practicat karting în copilărie. Iar pasiunea pentru motoare a făcut-o să organizeze o competiţie de raliu exclusiv pentru femei. Are loc în mai multe oraşe din România. Cu experienţă sau fără, doamnele sunt aşteptate la linia de start.

Am unit femeile curajoase. Se pare că îşi doreau mult o competiţie automobilistică.

Relatările domnilor de pe margine sunt extraordinare, lucru care cel puţin pe mine m-a încântat foarte tare admiraţia lor şi faptul că spuneau unii dintre ei că ei nu s-au aşteptat vreodată ca femeile să conducă atât de bine, unele chiar conduc mai bine decât bărbaţii, spune Laura Savu, organizator Woman Rally.

Noutatea anului 2020 este clasa maşinilor electrice. Cosmina este o participantă veche a competiţiei. Anul trecut s-a clasat pe locul 3.

Anul trecut am participat la toate etapele. Mi s-a părut o experienţă super faină. Am avut emoţii la început, dar odată ce am luat startul adrenalina şi-a făcut loc şi am uitat de tot”, spune Cosmina Măcicăşan.

Următoarea etapă are loc la Bucureşti, iar înscrierile au început.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele