Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

VIDEO | 'X' Men în Bănie! Craiova – FC Argeş 1-1. Şase egaluri consecutive pentru 'alb-albaştri' în Liga 1

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 29 ian 2021
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu cu FC Argeş, scor 1-1, în etapa a 20-a din Liga 1, în direct pe Look Sport+. Este al şaselea rezultat de egalitate la rând pentru 'alb-albaştri', care riscă să rămână în urmă în lupta pentru titlu. Antrenorul Craiovei, Corneliu Papură, ar putea fi demis.

Universitatea Craiova este fără victorie în ultimele şapte meciuri de campionat, în timp ce FC Argeş este neînvinsă în ultimele şapte partide.

Mamut a deschis scorul pentru Craiova în minutul 64, reuşind primul gol în Liga 1.

Malele, autorul unei ratări uluitoare pentru FC Argeş, a înscris în minutul 68.

Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 84, după eliminarea lui Drăghici, pentru proteste la adresa arbitrului.

Universitatea Craiova se menţine pe locul 3 în clasament, în timp ce FC Argeş se află pe poziţia a 12-a.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19932393/17/clasament-craiova.jpg


  • Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu (cpt) – Nistor, Screciu (Bic 39'), Cicâldău – Ofosu (Vătăjelu 51'), Ivan, Bărbuţ(Mamut 46').
  • FC Argeş: Greab - Tofan, Maric, Deslandes (Turda 40'), Muşat - Meza Colli, Şerban - Drăghici, Palic (De Lucas 82'), C. Dumitru (Grecu 82') - Malele

Min. 90+4: S-a încheiat meciul! Craiova - FC Argeş 1-1

Min.90+3: Ocazie pentru Craiova! Bancu a trimis, cu capul, peste poartă!

Min. 90: Cartonaş galben pentru Bălaşa (Craiova)!

Min. 87: Craiova putea să primească un penalty, după un duel în careu între Bălaşa şi Turda. Fundaşul Craiovei a părăsit terenul cu ochiul vânăt.

Min. 85: Cartonaş galben pentru Maric (FC Argeş)!

Min. 83: Eliminare pentru Drăghici (FC Argeş), pentru proteste! Decizie drastică luată de către arbitrul Chivulete!

Min. 82: Dublă schimbare la FC Argeş! Au ieşit Dumitru şi Palic, au intrat Grecu şi Pablo de Lucas.

Min. 75: Ocazie mare pentru Craiova! Cicâldău a şutat din lovitură liberă, mingea a atins un adversar şi s-a dus în bara transversală. La faza imediat următoare, după un corner, Ivan şi Mamut au fost aproape să înscrie.

Min. 68: GOL pentru FC Argeş! 1-1! A înscris Malele, după ce l-a depăşit pe Bălaşa şi a şutat în forţă, fără şanse pentru Pigliacelli.

Min. 64: GOL pentru Craiova! 1-0! A înscris Ivan Mamut, în urma unui corner. Este prima reuşită în Liga 1 pentru atacantul croat.

Min. 57: Faza serii! Supărat, Mihai Bălaşa s-a prins de bara transversală şi a luat vopseaua. 

Min. 56: Ocazie imensă de gol pentru FC Argeş! Malele a scăpat singur cu portarul, în zonă centrală, l-a depăşit pe Pigliacelli, dar a şutat pe lângă poartă, din poziţie ideală.

Min. 52: Ocazie pentru Craiova! Andrei Ivan a pătruns în banda dreaptă şi a centrat excelent pentru Vătăjelu, care a reluat slab cu capul, peste poartă.

Min. 51: Încă o înlocuire la Craiova! A ieşit Ofosu, a intrat Vătăjelu.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare în echipa Craiovei: a ieşit Bărbuţ, a intrat Mamut.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! Craiova - FC Argeş 0-0

Min. 40: Schimbare la FC Argeş! A ieşit Deslandes, a intrat Turda.

Min. 39: Schimbare la Craiova! Iese Screciu, accidentat, şi intră Bic.

Min. 34: Dublă ocazie de gol pentru FC Argeş! Antun Palic a şutat excelent la 25 de metri, dar mingea a lovit bara. La faza imediat următoare, Şerban a şutat puternic de la marginea careului, dar portarul Pigliacelli a respins mingea în corner.

Min 27: Fază periculoasă la poarta Craiovei! Şerban a primit o pasă în careu şi a fost aproape să înscrie, dar a fost semnalizat în ofsaid.

Min. 9: Ocazie pentru Craiova! Screciu a şutat excelent de la 20 de metri, dar mingea a lovit rădăcina barei, apoi a ieşit în afara terenului.

Min. 3: Ocazie pentru Craiova! Bancu a trimis mingea în mod neaşteptat, cu spatele la poartă, spre careul piteştenilor. Andrei Ivan a plecat de la limita ofsaidului şi a încercat un lob, dar mingea s-a dus mult peste poartă.

UPDATE 19:00 A început meciul din Bănie.

UPDATE 18:30 Iată echipele de start:

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu (cpt) – Nistor, Screciu, Cicâldău – Ofosu, Ivan, Bărbuţ.

FC Argeş: Greab - Tofan, Maric, Deslandes, Muşat - Meza Colli, Şerban - Drăghici, Palic, C. Dumitru - Malele

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19932393/2/echipa-craiova.jpg


Look Sport+ transmite partida dintre Universitatea Craiova şi FC Argeş, vineri, de la ora 20:00. Meciul contând pentru etapa a 20-a din Casa Liga 1 va fi redat în regim live video şi de către site-ul www.looksport.ro.

LIVE VIDEO | Universitatea Craiova – FC Argeş se joacă vineri, de la 20:00, la Look Sport+. Pretendenta în cădere înfruntă nou-promovata în creştere

Dacă ar fi să ne raportăm la poziţia în clasament şi la obiectivul propus în acest sezon, Craiova (locul 3, aspirantă la titlu) ar trebui să pornească drept principală favorită în faţa Argeşului, locul 12, cu pretenţii doar la evitarea retrogradării.

Forma celor două echipe contrazice acest pronostic evident şi face ca meciul să devină mult mai incitant. Universitatea Craiova nu mai cunoaşte gustul victoriei de pe 14 decembrie, de la deplasarea de la UTA (1-2), timp în care a înregistrat o înfrângere şi cinci egaluri consecutive.

De cealaltă parte, FC Argeş, o echipă ce părea a fi condamnată la retrogradare, este neînvinsă în ultimele şase etape, interval în care a obţinut două victorii şi patru egaluri, ultimul dintre ele chiar în faţa roş-albaştrilor de la FCSB.

În tur, meciul dintre FC Argeş şi Universitatea Craiova s-a terminat cu victoria oltenilor, cu scorul de 1-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri