Ultima oră
Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”

Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”

VIDEO | Youssoufa Moukoko, cel mai tânăr marcator din istoria Bundesliga! Dortmund a pierdut cu Union Berlin

Bundesliga Publicat de Andrei Ionascu pe 19 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19739031/1/moukoko.jpg

Zi memorabilă pentru tânărul german, născut în Camerun, Youssoufa Moukoko! La 16 ani şi 28 de zile, atacantul a înscris pentru Borussia Dortmund în meciul din deplasare cu Union Berlin şi a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Bundesliga.

Dortmund a pierdut în mod surprinzător la Union Berlin, scor 2-1. Moukoko a fost integralist şi a înscris în minutul 60, cu un şut în forţă la colţul scurt.

Record după record pentru Youssoufa Moukoko. Pe 21 noiembrie, Youssoufa Moukoko (Borussia Dortmund) a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Bundesliga, la vârsta de 16 ani şi o zi. Atacantul a debutat în meciul cu Hertha Berlin.

Moukoko reprezintă Germania la nivel U20 şi este cotat la 10 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Union Berlin a produs marea surpriză în etapa a 13-a din Bundesliga şi a învins-o pe Dortmund cu 2-1. Au înscris pentru gazde Awoniyi (57') şi Friedrich (78').

Borussia Dortmund traversează momente dificile, în condiţiile în care nu are antrenor, iar golgheterul Erling Haaland este accidentat.

În clasament, Dortmund ocupă poziţia a patra, cu un punct avans faţă de Union Berlin.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19739031/4/clasament-dortmund.jpg

Sursa foto: Twitter Bundesliga

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele