Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Zi de coşmar pentru Stefanos Tsitsipas! A aflat de moartea bunicii cu câteva minute înaintea finalei de la Roland Garros, pierdută în faţa lui Novak Djokovic

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 14 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20244715/1/tsitsi.jpg

Sârbul Novak Djokovic (locul 1 ATP) a reuşit să câştige al 19-lea trofeu de Mare Şlem din carieră, după ce l-a învins pe grecul Stefanos Tsitsipas (5 ATP), scor 6-7 (6), 2-6, 6-3, 6-2, 6-4, în finala de la Roland Garros. Tsitsipas a dezvăluit că a aflat de moartea bunicii sale cu doar câteva minute înaintea debutului finalei.

Meciul de la Paris a durat 4 ore şi 12 minute. Tsitsipas a reuşit mai multe lovituri câştigătoare (61 vs 56), dar a comis mai multe erori neforţate (44 vs 41).

Stefanos Tsitsipas (22 de ani) a jucat prima sa finală într-un turneu de Mare Şlem, fiind primul jucător din Grecia care reuşeşte această performanţă.

"Cu cinci minute înainte de a intra pe teren, bunica mea iubită a pierdut lupta sa pentru viaţă. O femeie înţeleaptă, a cărei credinţă în viaţă şi disponibilitatea de a da şi de a oferi nu pot fi comparate cu nimeni altcineva pe care l-am cunoscut. Este important să existe mai mulţi oameni ca ea în această lume. Pentru că oamenii ca ea te fac să trăieşti. Te fac să visezi. Viaţa nu înseamnă să câştigi sau să pierzi. Ci înseamnă să profiţi de fiecare clipă a vieţii, singur sau alături de alţii. Să trăieşti o viaţă plină de sens, fără mizerie sau abjecţie. Ridicarea trofeelor şi celebrarea victoriilor este ceva, dar nu este totul", a scris Stefanos Tsitsipas pe Instagram.

Stefanos Tsitsipas a urcat de pe locul 5 pe locul 4 ATP, cu 7.980 de puncte, după ce a jucat, duminică, finala turneului de la Roland Garros. Ierarhia mondială este dominată în continuare de Novak Djokovic, care are 12.113 puncte.

Novak Djokovic a devenit primul jucător din istorie care câştigă de cel puţin două ori toate cele patru Grand Slam-uri în Era Open (Australian Open, French Open, Wimbledon şi US Open). La Roland Garros, sârbul s-a mai impus în 2016.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele