Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

VIDEO | Zi neagră pentru principalele favorite ale turneului WTA de la Abu Dhabi! Kenin şi Svitolina, eliminate în sferturi

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 11 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19874011/1/kenin.jpg

Americanca Sofia Kenin (locul 4 WTA) şi ucraineanca Elina Svitolina (5 WTA), principalele favorite ale turneului WTA de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), au fost eliminate în faza sferturilor de finală.

Kenin a fost învinsă în trei seturi de către sportiva elenă Maria Sakkari (locul 22 WTA), scor 2-6, 6-2, 6-0. 

După primul set, americanca a cedat din punct de vedere fizic, pe fondul meciului foarte lung din runda precedentă, care a durat aproape trei ore.

Elina Svitolina a pierdut confruntarea cu rusoaica Veronika Kudermetova (locul 46 WTA), scor 5-7, 6-3, 7-6 (3).

A fost încă un meci dramatic pentru Svitolina, care a ajuns în tiebreak-ul setului decisiv şi în meciul din optimi cu Ekaterina Alexandrova. 

Kudermetova a câştigat acest meci pe muchie de cuţit, raportul punctelor câştigate fiind egal (108-108). Rusoaica a făcut diferenţa cu serviciul, reuşind 11 aşi.

Celelalte semifinaliste ale turneului de la Abu Dhabi sunt Aryna Sabalenka şi Marta Kostyuk, care le-au învins pe Elena Rybakina (6-4, 4-6, 6-3), respectiv Sara Sorribes Tormo (0-6, 6-1, 6-4).

Finala turneului WTA de la Abu Dhabi, primul al sezonului 2021, va fi stabilită în urma meciurilor Maria Sakkari - Aryna Sabalenka şi Marta Kostyuk - Veronika Kudermetova. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele