Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

VIDEO | Zidane, la pământ după umilinţa cu Valencia. Reacţia francezului după încă un meci sub aşteptări al Realului

Real Madrid Publicat pe 9 nov 2020
mail-share icon Email

Real Madrid are un sezon modest, atât în Liga Campionilor cât şi în La Liga. În ultima rundă din campionat, echipa din capitala Spaniei a fost umilită de Valencia, cu 4-1. Toată lumea a aşteptat reacţia lui Zidane de la conferinţa de presă, pentru a vedea cum explică un asemenea eşec.

Din contră, francezul şi-a asumat înfrângerea şi a declarat că nu are scuze pentru ce s-a întâmplat pe teren şi pentru locul din clasament. Real Madrid a stat slab în toate zonele terenului, dar cu precădere în defensivă.

A fost un joc complicat. Ne-am descurcat bine în prima jumătate de oră, dar după ce au egalat dinamica s-a schimbat. Apoi au fost trei penalty-uri şi un autogol. Este dificil să înţelegem partida pe care am făcut-o astăzi (n.r. duminică).

Nu există nicio justificare şi nicio scuză. A fost un meci prost într-o zi proastă. Trebuia să fim puternici în defensivă. Aveam nevoie să găsesc soluţii şi nu am reuşit”, a declarat la conferinţă Zidane.

Real Madrid a fost spulberată în deplasare, de Valencia. Gazdele au provocat supriza etapei a noua, reuşind să se impună cu 4-1 în faţa campioanei en-titre.

Nimic nu anunţa seara mizerabilă care avea să se profileze pentru Real Madrid, pe „Mestalla”, mai ales atunci când Benzema deschidea scorul în minutul  23. Însă ceea ce s-a întâmplat în continuare a depăşit şi aşteptările celui mai optimist fan al „liliecilor”. 

Gazdele au marcat în minutul 30 prin Musah, care a transformat un penalty, însă VAR a intervenit şi a anulat reuşita. Lovitura de pedeapsă a fost repetată, iar Soller a reuşit să marcheze, în minutul 35.

Valencia a intrat la cabine în avantaj, după ce Varane a trimis nefericit în propria poartă, cu două minute înainte de finalul primei reprize.

După reluare,coşmarul echipei lui Zidane a prins contur. Mai întâi Marcelo a provocat un nou penalty, transformat de Soler, în minutul 54. Cinci minute mai târziu, Sergio Ramos a comis un henţ în careu, iar acelaşi Soler a marcat din lovitura de pedeapsă şi a închis tabela la 4-1.

După acest eşec, Real rămâne cu 16 puncte şi se află abia pe poziţia a patra. Valencia acumulează în schimb 11 puncte şi e pe locul 9, după 9 etape.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele