Ultima oră
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin
Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău

VIDEO | Zidane s-a plâns de epuizarea jucătorilor, după Real - Barcelona

Real Madrid Publicat pe 11 apr 2021
mail-share icon Email

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, s-a plâns după victoria din derbiul cu FC Barcelona, de epuizarea fizică a jucătorilor săi.

"Prima repriză a fost a noastră. Am suferit în a doua, dar am meritat victoria. Am avut multe şanse să înscriem al treilea gol. Am suferit, bineînţeles, pentru că un meci împotriva unei echipe de acest fel îţi cere multe, precum cel împotriva celor de la Liverpool. Suntem la limită fizic.

Dar este fotbal, este mai uşor când câştigi trei puncte. Va trebui să ne odihnim bine, să ne reîncarcăm bateriile şi să spunem că, miercuri, vom mai avea un mare meci de disputat (n.r. - returul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu Liverpool, după victoria cu 3-1 din prima manşă). Suntem în viaţă în ambele competiţii, vrem să luptăm, să continuăm şi asta vom face până la final. Şi nu este lipsit de dificultăţi. Acum nu am câştigat încă nimic.

Este doar un joc, trei puncte, nu schimbă nimic: suntem încă în lupta pentru titlu, ca şi celelalte echipe. (n.r. - depre criticile primite) Nu le urmăresc când lucrurile merg bine, nu le aud când merg rău", a declarat Zidane, potrivit lequipe.fr.

Formaţia Real Madrid a învins echipa FC Barcelona, sâmbătă seară, pe stadionul Alfredo Di Stefano, scor 2-1, într-un meci din etapa a 30-a a campionatului Spaniei.

Golurile au fost marcate de Benzema ’13 şi Kroos ’28 pentru învingători, respectiv Mingueza ’60 pentru FC Barcelona. Ambele echipe au ratat ocazii importante, având câte două bare.

Pe final, în minutul 90, de la Real Madrid a fost eliminat Casemiro, el primind al doilea cartonaş galben. Casemiro a primit primul cartonaş galben cu doar un minut înainte de eliminare.

În urma acestui rezultat, madrilenii au urcat provizoriu pe locul I în clasament, cu 66 de puncte, la egalitate cu Atletico Madrid, care joacă, duminică, în deplasare, cu Betis Sevilla. FC Barcelona ocupă locul 3, cu 65 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele