Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

VIDEO | Ziua în care dinamoviştii l-au scos din sărite pe Cornel Dinu: "Ia şmirghelul şi dă-ţi jos tatuajele. Băi, figuranţilor, nu vă e ruşine!?"

Emisiuni Publicat pe 25 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/19402288/2/cornel-dinu.jpg


În ziua în care Dinamo şi FCSB se întâlnesc în turul semifinalei Cupei României (live pe Look Plus, de la ora 20:00), Giani Kiriţă şi Florentin Petre au fost protagoniştii unui reportaj marca Look Sport Live, unul în care şi-au adus aminte ce înseamnă un derby cu marea rivală, dar şi o întâmplare haioasă cu "Mister" Cornel Dinu în prim-plan.
 
Întrebat cum se sărbătorea o victorie cu Steaua, Kiriţă şi-a adus aminte cu lux de amănunte: "Nu putem să spunem chiar tot, dar, cu siguranţă, mergeam ori la restaurant, ori la club. 100%! Petre nu mergea la club niciodată. Era şi mic, nici nu-l vedeai când pleacă. Stătea o oră, două şi gata. Ai văzut diavolii ăia tasmanieni? Aşa eram noi, unul pe jos, altul pe boxă. Mister ne dădea voie, ne zicea să mergem unde vrem noi, apoi, a doua zi aveam antrenament fizic", a spus fostul fundaş, completat imediat de Florentin Petre: "Dacă beai destul de mult sau te suprasolicitai cu o seară înainte, a doua zi erai mâncat".

Cum l-au şocat "păunul" Onuţ şi Kiriţă pe Cornel Dinu: "Dă-ţi tatuajele jos cu şmirghelul!"

Apoi, foştii căpitani din Ştefan cel Mare şi-au adus aminte de nopţile petrecute în cluburi, dar şi de un antrenament la care Bogdan Onuţ şi Giani Kiriţă l-au enervat teribil pe antrenorul Cornel Dinu: "După ce ni s-a întâmplat o din asta la munte, am venit rupţi. Să vă povestesc. Am jucat un meci amical, ne-a bătut o echipă de Liga 2, Tractorul parcă. Onuţ venise cu părul galben, eu aveam tatuaje, începusem cu tatuajele. A venit Mister şi a spus în felul următor: "Băi, figuranţilor, nu vă e ruşine? De mâine terminaţi, bă, cu figurile astea. Onuţ, dă aia jos, zici că eşti păun! Iar tu, Giani, să nu te mai văd cu tatuajele alea". I-am zis "Mister, tatuajele astea nu se mai iau", iar el mi-a zis "Cu şmirghelul le iei, nu mă interesează!". Avea dreptate, da. Doar intrai şi îl vedeai pe unul de la Dinamo pe sus. Eu eram sus pe boxă", a rememorat Kiriţă.
 
"Le făceam foarte rar, când câştigam campionate, Cupe, când băteam Steaua şi Rapid. Astea erau distracţiile noastre. Noi în timpul săptămânii organizam mese împreună. De asta a fost echipa asta o familie. Cele mai frumoase clipe sunt victoriile contra Stelei, titlurile câştigate şi faptul că-i făceam fericiţi pe suporteri. Asta era sprem pentru noi, să batem şi să cântăm cu suporterii la final", mai spune fostul fundaş.

 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele