Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Viitorul a confirmat negocierile pentru vânzarea lui Rivaldinho

Farul Constanta Publicat pe 10 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19447244/1/viitorul-constanta.jpg

Viitorul dă un nou tun pe piaţa transferurilor. Constănţenii au confirmat că sunt la un pas să ajungă la un acord cu un club din Europa, pentru cedarea lui Rivaldinho. ”Da, e adevărat, suntem în negocieri avansate”, a declarat Gică Popescu, preşedinte Viitorul, pentru gsp.ro. Se pare că este vorba de Cracovia, echipă pentru care evoluează doi români, Cornel Râpă şi Sergiu Hanca.

Atacantul de 25 de ani are un an şi jumătate de când a venit la Viitorul, perioadă în care a prins 42 de meciuri, a marcat 15 goluri şi a oferit 4 pase decisive. Prestaţiile foarte bune i-au făcut pe cei de la transfermarkt.com să îl estimeze la 1.1 milioane de euro.

Alexandru Măţan şi Valentin Cojocaru au revenit la Viitorul

Alexandru Măţan şi Valentin Cojocaru i-au anunţat pe cei de la Voluntari că se vor întoace la Viitorul. Cei doi jucători au fost împrumutaţi de Hagi până la finalul play-out-ului din Casa Liga 1 şi cum acesta s-a încheiat, acum sunt nevoiţi să revină la formaţia de la malul mării. Potrivit declaraţiilor lui Ioan Andone, preşedintele Voluntariului, s-a încercat o discuţie cu cei doi jucători, dar aceştia au afirmat că se vor întoarce la Viitorul.

Măţan şi Cojocaru au fost doi jucători foarte importanţi, care au salvat echipa antrenată de Mihai Teja de la retrogradare. Se pare că sunt doriţi în continuare, dar la cum au evoluat e greu de crezut că Gică Hagi îl va lăsa din nou să plece.

”Singurii cu care am discutat sunt Cojocaru şi Măţan, care se vor întoarce la Viitorul. Am încercat să îi păstrăm, dar ne-au spus că se vor întoarce la Viitorul", a confirmat preşedintele celor de la FC Voluntari, Ioan Andone.

Măţan e cotat de transfermarkt.com la 550.000 de euro, iar Cojocaru la tot la 550.000 de euro. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele