Ultima oră
Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB
Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei" Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"
EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!" EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!"
Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!" Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!"
Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?" Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?"
Meciurile de fotbal din Olanda se vor disputa din nou fără spectatori Meciurile de fotbal din Olanda se vor disputa din nou fără spectatori

Viitorul are un nou antrenor! Gică Hagi a numit în locul său un spaniol în vârstă de 35 de ani

Viitorul Publicat pe 7 aug 2020
mail-share icon Email

Clubul Viitorul a anunţat, vineri, numirea spaniolului Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez în funcţia de antrenor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19444577/1/viitorul-antrenor.jpg

În vârstă de 35 de ani, tehnicianul spaniol a semnat un contract valabil doi ani cu FC Viitorul.

Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat de trei colaboratori, conaţionalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer şi Ivan Penaranda Llaurado, se precizează în comunicatul Viitorului.

Până în prezent, noul antrenor al Viitorului a mai pregătit Al Ahli din Qatar, între decembrie 2018 şi noiembrie 2019, şi a mai fost antrenor secund la Real Sociedad.

Comunicatul clubului Viitorul

"Începând de astăzi, formaţia noastră are o nouă conducere tehnică! Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez este noul manager al echipei FC Viitorul Constanţa!

Tehnicianul spaniol a semnat, în prezenţa lui Gheorghe Hagi, a preşedintelui clubului - Gheorghe Popescu şi a directorului sportiv - Zoltan Iasko, un contract valabil pentru următorii doi ani.

Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat în noul său mandat de trei colaboratori, conaţionalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer şi Ivan Penaranda Llaurado.

Născut la 18 ianuarie 1985 la La Coruna, Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a fost manager al formaţiei Al Ahli din Qatar în perioada decembrie 2018 - noiembrie 2019, precum şi antrenor secund la Real Sociedad.

După semnarea contractului cu FC Viitorul Constanţa, noul staff tehnic a vizitat baza sportivă a echipei noastre."

mail-share icon Email
viewscnt

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele