Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid

Viitorul are un nou antrenor! Gică Hagi a numit în locul său un spaniol în vârstă de 35 de ani

Farul Constanta Publicat pe 7 aug 2020
mail-share icon Email

Clubul Viitorul a anunţat, vineri, numirea spaniolului Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez în funcţia de antrenor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19444577/1/viitorul-antrenor.jpg

În vârstă de 35 de ani, tehnicianul spaniol a semnat un contract valabil doi ani cu FC Viitorul.

Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat de trei colaboratori, conaţionalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer şi Ivan Penaranda Llaurado, se precizează în comunicatul Viitorului.

Până în prezent, noul antrenor al Viitorului a mai pregătit Al Ahli din Qatar, între decembrie 2018 şi noiembrie 2019, şi a mai fost antrenor secund la Real Sociedad.

Comunicatul clubului Viitorul

"Începând de astăzi, formaţia noastră are o nouă conducere tehnică! Spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez este noul manager al echipei FC Viitorul Constanţa!

Tehnicianul spaniol a semnat, în prezenţa lui Gheorghe Hagi, a preşedintelui clubului - Gheorghe Popescu şi a directorului sportiv - Zoltan Iasko, un contract valabil pentru următorii doi ani.

Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat în noul său mandat de trei colaboratori, conaţionalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer şi Ivan Penaranda Llaurado.

Născut la 18 ianuarie 1985 la La Coruna, Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a fost manager al formaţiei Al Ahli din Qatar în perioada decembrie 2018 - noiembrie 2019, precum şi antrenor secund la Real Sociedad.

După semnarea contractului cu FC Viitorul Constanţa, noul staff tehnic a vizitat baza sportivă a echipei noastre."

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele