Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Viitorul Constanţa a anunţat despărţirea de Vlad Achim. Mijlocaşul urmează să semneze cu Dinamo

Farul Constanta Publicat pe 18 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19454650/1/rps5370.jpg

Viitorul s-a despărţit oficial de Vlad Achim. Constănţenii au emis un comunicat de presă în care anunţă că mijlocaşul şi clubul nu mai sunt legaţi prin contract.

Mijlocaşul Vlad Achim nu mai este de astăzi jucătorul formaţiei noastre, după ce contractul dintre cele două părţi a expirat. Ajuns la formaţia noastră la începutul sezonului 2018/2019, Vlad Achim a îmbrăcat de 65 de ori tricoul negru-albastru în toate competiţiile, reuşind să înscrie şi 7 goluri.

Cu FC Viitorul Constanţa a câştigat Cupa şi Supercupa României în 2019.

Mulţumim Vlad Achim pentru evoluţiile în tricoul negru-albastru şi îti dorim mult succes pe viitor!”, precizează Viitorul.

Vlad Achim va semna cu Dinamo 

Vlad Achim, 31 de ani, va fi primul transfer reuşit de noii investitori ai lui Dinamo, iar Gică Popescu a confirmat mutarea. Restructurarea lotului lui Dinamo pentru sezonul 2020/2021 începe cu Vlad Achim, mijlocaş central cu experienţă care se află aproape de finalul negocierilor cu trupa din Ştefan cel Mare, conform prosport.ro. Achim a semnat prelungirea contractului cu clubul lui Hagi pe timpul pandemiei, dar Viitorul i-a garantat plecarea în cazul unei oferte pe numele său. Una care vine de la Dinamo şi e confirmată de Gică Popescu, preşedintele fostei campioane:

 "Am avut o înţelegere cu Vlad când a semnat prelungirea cu noi şi acum îl vom lăsa să plece. Cuvântul e cuvânt la Viitorul. Din ce am înţeles, da, urmează să semneze cu Dinamo", a spus fostul lider al Generaţiei de Aur, pentru sursa citată.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele