Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul
Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova

Viitorul l-a transferat pe Răzvan Grădinaru de la FC Voluntari!

Farul Constanta Publicat pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19927533/1/gradinaru.jpg

Răzvan Grădinaru, 25 de ani, a fost transferat de Viitorul Constanţa! Mijlocaşul a fost prezentat oficial de clubul lui Gică Hagi. În prima parte a campionatului, jucătorul născut la Zimnicea a evoluat la FC Voluntari, pentru care a strâns 16 meciuri, a marcat un gol şi a oferit trei pase decisive.

Răzvan Grădinaru este dublu campion al României, cu FCSB, în 2014 şi 2015. El a mai jucat pentru echipele Oţelul Galaţi, Concordia Chiajna şi Poli Iaşi.

Începând de astăzi, mijlocaşul Răzvan Grădinaru este noul jucător al formaţiei noastre. În vârstă de 25 de ani (23 august 1995), Grădinaru a semnat un contract valabil până în vara anului 2022 cu FC Viitorul Constanţa.

Este dublu campion naţional cu FCSB în 2014 şi 2015, iar în carieră a mai evoluat pentru Oţelul Galaţi, Concordia Chiajna, Poli Iaşi şi FC Voluntari.

După un prim antrenament cu noua sa echipă, Răzvan a oferit şi primele declaraţii în tricoul negru-albastru, pe care vă invităm să le urmăriţi”, a anunţat Viitorul.

Viitorul l-a vândut pe Virgil Ghiţă la Ferencvaros, pentru 800.000 de euro

Virgil Ghiţă (22 de ani) a fost transferat de Viitorul la Ferencvaros, în Ungaria. Clubul lui Gică Hagi obţine din nou o sumă de bani importantă, după cedarea lui Gabi Iancu la Ahmat Groznîi, pentru 500.000 de euro.

Potrivit Fanatik, Viitorul şi Ferencvaros au căzut la un acord pentru o sumă de transfer de 800.000 de euro! Ghiţă este unul dintre cei mai buni tineri fundaşi centrali din România şi nu de puţine ori s-a discutat pe seama trecerii lui la anumite echipe din Casa Liga 1 sau din străinătate.

Apărătorul născut la Piteşti este unul dintre jucătorii care s-au format la Academia Gică Hagi. A făcut trecerea la prima echipă în vara lui 2017 şi numai în acest sezon a prins 14 meciuri. El a făcut parte din lotul constănţenilor şi în sezoanele în care s-au cucerit campionatul şi Supercupa României.

Trecerea la Ferencvaros este un pas important în cariera lui, mai ales că maghiarii au fost prezenţi în grupele Ligii Campionilor în acest sezon, într-o grupă infernală, cu Dinamo Kiev, Juventus şi Barcelona.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele