Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Viitorul lui Dani Coman la Astra este incert. "Vom vedea dacă se vor schimba anumite lucruri aici"

Astra Giurgiu Publicat de Andrei Ionascu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20184113/1/coman.png

Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României, după ce s-a impus la loviturile de departajare în ‘Ştefan cel Mare’ cu Dinamo. În play-out-ul Ligii 1, Astra ocupă un loc de baraj şi are trei eşecuri la rând. Preşedintele clubului, Dani Coman, nu ştie dacă rămâne la Astra din vară, fiind necesare anumite schimbări la echipa din Giurgiu.

Astra Giurgiu va juca a patra finală de Cupa României în ultimii opt ani. A cucerit trofeul în 2014, iar în 2017 şi 2019 a fost învinsă.

Ionuţ Badea a debutat pe banca tehnică a Astrei Giurgiu în meciul cu Dinamo, după demiterea lui Eugen Neagoe.

Astra va juca pe 15 mai, de la 16:30, în direct pe Look Sport, contra celor de la FC Voluntari, la Giurgiu, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului Ligii 1.

"În ceea ce mă priveşte, pot să vă spun că nu sunt în negocieri cu niciun alt club din România. Vom vedea ce se va întâmpla din vară, dacă se vor schimba anumite lucruri aici. Dacă nu se va întâmpla asta înseamnă că nu mai sunt omul potrivit pentru astfel de situaţii şi automat voi lua în calcul şi o plecare. Dar sunt ataşat emoţional de acest club şi voi rămâne aici până la final", a spus Dani Coman, pentru realitateasportiva.net.

Găman: "Sper să fie un moment zero. Oamenii deştepţi învaţă din greşeli"

Căpitanul Astrei, Valerică Găman, a declarat că au fost făcute multe greşeli în cadrul clubului, care nu trebuie repetate în sezonul următor, cu trimitere la problemele financiare ale giurgiuvenilor. Fundaşul nu ştie dacă rămâne la Astra din vară.

"Nu a putut să schimbe foarte multe domnul Badea de când a venit. A lucrat la mentalul jucătorilor, pentru că nu câştigasem de multe partide. Este şi meritul lui Eugen Neagoe, pentru că şi el a fost aici, în prima manşă. Sperăm să lucrăm mai mult în zilele următoare, pentru că ne aşteaptă un meci poate mai greu în campionat.

Rezultatele ţin un antrenor, nu poţi să schimbi 30 de jucători. E şi vina noastră, dar primul care plăteşte e antrenorul, din păcate pentru el. Sunt mai multe motive pentru situaţia noastră, dar ar trebui să stăm mult la vorbă, nu are rost. Sper ca din sezonul viitor să se tragă linie, să fie un moment zero, să se vadă unde s-a greşit, pentru că nu trebuie să repetăm greşelile. Oamenii deştepţi învaţă din greşeli, eu consider că în acest club sunt oameni deştepţi. Nu ştiu dacă voi rămâne la Astra, rămâne de văzut", a spus Valerică Găman, la finalul partidei Dinamo - Astra.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri