Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

Viitorul pregăteşte aducerea unui fundaş central, după cedarea lui Ghiţă la Ferencvaros

Farul Constanta Publicat pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19929222/1/virgilghita.png

Viitorul se pregăteşte să aducă un fundaş central, după ce s-a aflat că Virgil Ghiţă va pleca în Ungaria, la Ferencvaros. Mircea Rednic a afirmat că în locul lui va fi adus un alt apărător, urmând ca un anunţ în această direcţie să fie făcut în perioada următoare.

Un alt aspect de care ”Puriul” ţine cont este legat de academia echipei de la malul mării. Şi de acolo ar putea să vină un jucător, mai ales ţinând cont de faptul că Viitorul are unul dintre cele mai puternice centre de copii şi juniori din România.

Soluţii am, ştiam care este politica acestui club. Când ai oportunitatea să vinzi un jucător, trebuie să o faci. Ghiţă are calitate, iar noi avem soluţii în academie. Desigur, vom mai aduce un fundaş central zilele viitoare”, a declarat Mircea Rednic al conferinţa de presă.

Ghiţă, vândut în Ungaria pentru 800.000 de euro

Virgil Ghiţă (22 de ani) a fost transferat de Viitorul la Ferencvaros, în Ungaria. Clubul lui Gică Hagi obţine din nou o sumă de bani importantă, după cedarea lui Gabi Iancu la Ahmat Groznîi, pentru 500.000 de euro.

Potrivit Fanatik, Viitorul şi Ferencvaros au căzut la un acord pentru o sumă de transfer de 800.000 de euro! Ghiţă este unul dintre cei mai buni tineri fundaşi centrali din România şi nu de puţine ori s-a discutat pe seama trecerii lui la anumite echipe din Casa Liga 1 sau din străinătate.

Apărătorul născut la Piteşti este unul dintre jucătorii care s-au format la Academia Gică Hagi. A făcut trecerea la prima echipă în vara lui 2017 şi numai în acest sezon a prins 14 meciuri. El a făcut parte din lotul constănţenilor şi în sezoanele în care s-au cucerit campionatul şi Supercupa României.

Trecerea la Ferencvaros este un pas important în cariera lui, mai ales că maghiarii au fost prezenţi în grupele Ligii Campionilor în acest sezon, într-o grupă infernală, cu Dinamo Kiev, Juventus şi Barcelona.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele