Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Viitorul vrea să producă surpriza şi să meargă în Conference League. Gică Popescu: "Sepsi e o echipă agresivă, dar nu avem nimic de pierdut"

Farul Constanta Publicat de Andrei Ionascu pe 27 mai 2021
mail-share icon Email

FC Viitorul a câştigat meciul de la Buzău cu Chindia Târgovişte, scor 3-2, în barajul pentru Conference League, în direct pe Look Sport+. Duminică, Sepsi şi Viitorul se înfruntă în finala care va decide echipa calificată în noua competiţie UEFA. Preşedintele Viitorului, Gică Popescu, a declarat că nu se aştepta la acest parcurs pe final de sezon.

  • Meciul Sepsi – Viitorul se va juca duminică, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+.

A fost un meci spectaculos la Buzău. Popa (7’) şi Raţă (65’) au înscris pentru Chindia, iar Artean (38'), Fernandes (49'), Tsoumou (86') au înscris pentru Viitorul.

FC Viitorul a ajuns in extremis la barajul pentru Conference League, după ce a înscris în minutul 90+6 al meciului cu Astra, scor 1-0, în ultima etapă din play-out.

"A fost o presiune foarte mare la noi, în acest final de play-out. Aveam nevoie de puncte, dar din fericire am câştigat trei meciuri la rând şi am reuşit să ne batem pentru o participare în cupele europene. Astăzi, echipa a fost mai relaxată, mai încrezătoare. Am făcut un meci foarte bun, fără internaţionalii U21, pe care i-am lăsat liberi, pentru că au jucat foarte multe meciuri în ultimele săptămâni. Exista pericolul să se accidenteze.

Ne aşteaptă meciul de la Sepsi, o echipă agresivă, care joacă foarte bine pe teren propriu, dar nu avem nimic de pierdut. Vom juca cu încredere, aşa cum am făcut-o şi în seara asta. La un moment dat, nu speram că vom ajunge în situaţia asta. Înaintea meciului cu Astra, era tensiunea foarte mare. A fost un an atipic, cu de toate, dar mă bucur că l-am terminat bine.

Trebuie să ne bazăm în continuare pe tineri, să le dăm încredere. De asemenea, am revenit la sistemul de joc pe care l-am avut de la începutul proiectului. Am avut o posesie foarte bună azi, am atacat foarte mult, lucrul ăsta nu poate decât să ne bucure. După meciul cu Sepsi vom vorbi şi despre noul antrenor.

Fuziunea cu Farul este la nivel de proiect deocamdată. Da, noi ne dorim. Când două forţe se unesc, rezultă o echipă mai puternică", a spus Gică Popescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele