Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Vin banii la Dinamo! Fanii au anunţat când vor achita un salariu restant către jucători şi staff. "Trebuie să răsplătim atitudinea şi munca lor"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20171954/1/ddb.jpg

Dinamo a scăpat de grijile retrogradării directe în Liga 2, după victoria de pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 2-0, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Fanii din Programul DDB au anunţat că vor achita un salariu restant către jucători şi staff, cel târziu marţi.

Dinamo se concentrează acum pe Cupa României. Marţi, 11 mai, de la ora 20:15, Dinamo joacă returul semifinalei cu Astra Giurgiu, în ‘Groapă’, în direct pe Look Sport+. În partida tur, Astra a câştigat cu 1-0.

Dinamo are 4 victorii la rând în play-out, iar următorul obiectiv este să se îndepărteze de zona locurilor de baraj.

În ultimele două runde din play-out, Dinamo va juca în deplasare cu FC Argeş (16 mai), apoi pe teren propriu cu Chindia Târgovişte (20 mai).

"TRĂIM! ŞI TRĂIM PE MUNCA NOASTRĂ!

Mobilizarea, câinilor! Trebuie să ne plătim jucătorii! Sunt jucători cu 2 şi 3 luni restante !!!

Dinamo are 4 victorii la rând, cu două goluri marcate pe meci. Suntem în afara zonei critice în campionat şi semifinala Cupei este la mâna noastră.

DINAMO ESTE ÎN PICIOARE, CÂINILOR!

Am luat deciziile potrivite la timp şi ne-am făcut cu toţii treaba. Echipa pe teren şi suporterii în afara lui. Trăim şi o facem exclusiv pe munca noastră! Felicitări tuturor!

DUŞAN ARE NEVOIE DE SPRIJIN

Cineva spunea într-un comentariu că Duşan ar merita statuie lângă Patzaichin, pentru că a venit să ajute Dinamo în cel mai greu moment al existenţei sale. Nu ştim cum e cu statuia, însă cu siguranţă Uhrin şi-a riscat întreaga carieră atunci când a semnat cu noi. Şi a făcut-o fără să pună condiţia pe care o pun de obicei antrenorii: “jucătorii să fie cu salariile la zi”. Omul acesta cunoştea greutăţile prin care trecem şi a avut încredere că DDB va face ce trebuie. Exact acesta este momentul, câinilor!

TREBUIE SĂ PLĂTIM UN SALARIU RESTANT JUCĂTORILOR

Jucătorii au respectat eforturile suporterilor, au respectat antrenorul şi au demonstrat caracter. Cele 4 victorii consecutive nu lasă loc de interpretări. Echipa şi-a făcut treaba şi vom continua să ne-o facem şi noi! Dincolo de obligaţia de a onora contractele, trebuie să răsplătim atitudinea şi munca lor! O VOM FACE!

DDB a fost, este şi va fi mereu un partener de încredere! Suporterii lui Dinamo îşi vor face mereu datoria faţă de club! Cel târziu marţi, în ziua semifinalei, ne dorim ca un salariu restant să le fie virat în conturi! MOBILIZAREA, CÂINILOR!", este mesajul PCH, postat pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele