Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Vin şi veşti bune pentru FCSB. Florinel Coman revine mai repede decât se credea. Care e situaţia lui Ionuţ Panţîru

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20439318/1/fcsb.jpg

Situaţia celor de la FCSB este una extrem de complicată în acest zile. La echipă este un focar mare de Covid, care a dus la amânarea partidei cu Farul, care ar fi trebuit să se dispute duminică.

Pe lângă acest aspect, lotul este subţiat şi de accidentări. Mihai Stoica a anunţat când vor reveni Florinel Coman şi Ionuţ Panţîru, doi oameni de bază pentru primul ”11”.

Coman se recuperează mai repede decât se preconiza şi se va alătura lotului pentru antrenamente din luna decembrie. Situaţia fundaşului Panţîru este însă mai complicată, el urmând să revină abia în 2022.

”Vă imaginaţi, 6 au fost cei cu simptome (n.r.- de la academie), probabil că sunt şi asimptomatici. Avem 17veni  pozitivi la prima echipă, 8 jucători şi 9 membri ai staff-ului, 6 jucători la academie şi urmează să vedem ce mai spun testele. Cei şase de la echipa a doua nu sunt pe liste. Am avut 13 jucători la meciul cu Mioveni.

Am adus tot ce era de pe lista B, toţi jucătorii eligibili care erau apţi. Panţîru revine în 2022, Coman în decembrie.

Miron şi Tănase s-au accidentat, avem acte, Miron nu va juca 3 săptămâni”,
a spus Stoica, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele